MiRádiónk

MiRádiónk online hallgatás

A MiRádiónk internetes rádióállomás 2013. augusztusa óta igyekszik kiszolgálni hallgatóit a miradionk.com, a miradionk.hu, valamint a mirádiónk.hu webhelyeken.

A rádió arculata egyértelműen megfogalmazódik szlogenjeiben is: „Jobban muzsikál”, illetve „Hangszeres zene éjjel-nappal”.

Célunk azt a hallgatói réteget kiszolgálni, amely kiábrándult a kereskedelmi rádiók egysíkú zenei kínálatából és szomjazik az igényes, hangszeres zenére illetve zenékre.

Kínálatunkra zenei sokszínűség jellemző, kerüljük a mainstreamet, de előszeretettel játsszuk a dallamos pop-és rock, a modern blues, a hangulatos jazz és az igényes magyar zene képviselőinek dalait.

Műsorfolyamunkban tematikus zenei műsorok is hallhatók, ismert zenészek, közszereplők és rádiós kollégák szerkesztésében.

A MiRádiónk fennállása

A közel 10 éves fennállása alatt egy igazi, zeneszerető hallgatói közösséget gyűjtött maga köré a rádió. Minden évben összegzett szerver-adatok alapján a rádió lapjainak látogatottsága megközelíti a 3.000.000 azaz három milliót, valamint összesen már több mint 1,5 terrabájtnyi adatot töltöttek le látogatóink.

Facebook-oldalunkon

Csaknem 50 ezer követővel vagyunk napi kapcsolatban, és egyre bővül Twitter-oldalunk is.

Büszkeséggel tudatjuk, hogy a MiRádiónk már saját applikációján keresztül is hallgatható mind Android, mind iOS-rendszerű telefonokkal, az AAC+ technológiának köszönhetően pedig, kiváló hangminőségben, meglepően alacsony (64kbit/sec) letöltéssel élvezhető a rádió műsora bárhol, bármikor.

Nagyon örülünk, hogy ennyire népszerű lett az indulás óta rádiónk és ilyen sokan hallgattok minket nap mint nap. Egyértelműen látszódik a közkedveltségből, hogy FM frekvencia nélkül is tömegek érhetőek el napi szinten, egy minőségi rádió üzemeltetése esetén.

Köszönjük, hogy velünk tartottok!

Kattints ide a lejátszáshozKattints ide a lejátszáshoz
Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 2 Átlag: 5]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.