Google Értékelésgyűjtő kártya, matrica

Elszabadult a rádiókban is az új vállalkozói trend!

Vállalkozások számára a legújabb őrület ami már a helyi, országos és online rádiókból is egyaránt hallható nem más mint a Topcard által értékesített Google értékelésgyűjtő kártya és ugyanezen termék matrica változata.

Mire jó az értékelésgyűjtő?

Egyszerűen és ingyen (a kártya egyszeri megvásárlását követően) fellendítheted vele a vállalkozásod Google értékelési számait, ráadásul 5*-os szavazatokkal és úgy mint a rakéta.
A boltodba, üzletedbe, vállalkozásodba betérő ügyfeleket csak meg kell kérned, hogy érintsék a telefonjukat a bankkártya méretű kártyádhoz (vagy pultra ragasztott matricádhoz) mint egy boltban történő érintésmentes fizetés alkalmával.
Az érintés hatására a vásárlót a telefonja 1 másodperc alatt, automatikusan átnavigálja a vállalkozásod Google értékelésgyűjtő oldalára, egyből a csillagozós részhez.

Mivel az új vásárlók 88%-a utánanéz interneten az adott vállalkozásnak mielőtt döntést hoz, így remek lehetőség, hogy faképnél hagyd a konkurenciát a Google-ben és Te gyűjtsd be az új vásárlók legjavát.

Google mellett Tripadvisor és egyéb értékelésgyűjtő eszközök is léteznek, amit például a fentebb is linkelt topcard.hu oldalon megtalálhatsz.

A termék egyszeri megvásárlása után korlátlan számban, ingyenesen használható, amivel drasztikusan megnövelhetőek az értékelési számok mennyisége és szükség esetén az átlaga is.

Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 0 Átlag: 0]
Scroll to Top