A Google értékelések gyűjtésének leghatékonyabb módja

A hagyományos vállalkozások életében is nagy változást okozott az internet, azon belül is a Google. Ugyanis 2024-ben már az új vásárlók 82%-a (információs céllal) rákeres a Google keresőben az elérhető vállalkozásokra, mielőtt eldöntené, hol is költse el a pénzét.

Emiatt nagyon fontos, hogy a vállalkozásunk (legyen az egy étterem, fodrászat, autókereskedés vagy bármi más ahol vásárlókkal vagy ügyfelekkel találkozunk) jó helyen szerepeljen a keresőben és nagyszámú pozitív értékelések legyenek láthatóak róla. Ennek hiányában az új vásárlók a konkurenciát fogják választani, mi pedig ügyfeleket és ezáltal jelentős bevételt veszítünk.

Hogyan szerezhetek Google értékelésgyűjtő kártya által pozitív értékeléseket?

A legegyszerűbb módszer rá, ha beszerzel egy Topcard nevű Google értékelésgyűjtő kártya vagy matrica eszközt a célra.

Ez egy bankkártyával megegyező méretű NFC kártya, ami teljesen felpörgeti a „Google cégem” értékeléseidet. Használata pedig nagyjából 3 másodpercet és 0 hozzáértést igényel.

Hogyan kell használni?

Fizetés után csak kérd meg a vásárlót, hogy érintse hozzá a telefonját az értékelésgyűjtő kártyádhoz és máris megtörténik a csoda:
A telefonja automatikusan a Te vállalkozásod Google csillagozós felületére navigál.
Nem igényel technikai hozzáértést sem tőled sem a vásárlódtól, egyszerűen csak működik, hála az eszközbe rejtett NFC chipnek.

Miért probléma, ha nem használ értékelésgyűjtőt a vállalkozásom?

Google kártya nélkül lehet élni csak nem érdemes. Ennek az az egyszerű oka van, hogy Topcard használata nélkül vásárlókat vesztünk.

Mennyibe kerül?

Az ára meglepően olcsó, 10-15.000 Ft között mozog, attól függően, hogy fizikálisan milyen formátumú eszközt választunk. (Csak egyszer kell megvásárolni a korlátlan használathoz és gyakorlatilag már 1-2 vásárló visszahozza az árát.)

Mennyi új értékelést gyűjthető naponta a kártya által?

Nincs korlátozva, így gyakorlatilag annyit amennyi betérő vásárlóval találkozol egy nap.
Számold ki, Te mennyi új pozitív Google értékelést tudnál gyűjteni egyetlen hónap vagy egy év alatt?
Mielőbb elkezded a felturbózott értékelésgyűjtést, annál biztosabb, hogy ezt az előnyt a konkurenciád sosem fogja tudni utolérni!

Ráadásul tapasztalat szerint a vásárlók személyes értékelés kérés esetén 99,9%-ban 5 csillagos értékelést adnak.

A Google kártya (vagy matrica, asztali állvány) használatát marketing cégek is ajánlják, mivel százezreket olykor milliókat érő marketing kampányokat képes helyettesíteni, amit így egyszerűen megspórolhatsz.

Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 1 Átlag: 5]

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top