Klubrádió online hallgatás

Klubrádió logó

Kinek ajánljuk?

Mindazoknak, akiket érdekeli, hogy mi történik körülötte, hírek, érdekességek, és érdekes vitaműsorok jellemzik a rádiót. Hitvallásuk, hogy minden korosztály számára nyújtsanak tartalmat, jó minőségben, értéket teremtve.

A Klubrádió műsorai:

Már kora hajnalban is friss tartalommal töltik meg az étert, ugyanis 03:30-tól 04:00-ig a Visszapillantó című műsorukban az előző napi hírműsoraikból hallhatóak interjúk, hogy már reggel áttekinthessük a napot.
Hajnali négy órától minden nap más műsor ismétlése hallható, egészen 6 óráig.
Hétköznap reggel hat órától, egészen délelőtt 9 óráig a Reggeli gyors szól, a Klubrádió reggeli műsora, benne Belpolitika, külpolitika, gazdaság, időjárás jelentés, friss közlekedési információk, közéleti hírek, riportok, interjúk, gazdasági-jelentések, programajánlók, sport-hírösszefoglaló.
Hétvégén reggel hattól kilencig ismétléseket sugároznak.

Hétköznap délelőtt kilenc órától tíz óráig a Reggeli gyors/Reggeli személy című műsor hallható.
Hétköznap délelőtt 10 órától az Ötös műsort hallhatják, hétfőn Para-Kovács Imrével, kedden Bódy Gergővel, szerdán Falusi Mariannal, és Lang Györgyivel, csütörtökön Kultúrcsütörtök, pénteken pedig a műsorvezető Gálvölgyi János.
Szombaton a klubdélelőtt jelentkezik szórakoztató műsorával, melyben a kultúra, a tudomány, és a sport hírei is teret kapnak, műsorvezető Hajmási Zsuzsa.

Vasárnap a Hetes studió, és a Szószátyár osztozik az időn délelőtt 9-től délig.
Minden hétköznap délben hallható a Klubrádió déli hírműsora, A lényeg címmel, 15 percben a legfontosabb történésekről. Szombaton ekkor kezdődik a Világtalálkozó című műsor, amelyben különböző gondolkodásmódú interjúalanyok fejthetik ki nézeteiket, és vitázhatnak, míg vasárnap a Dobszerda adását ismételik.
Hétköznap 12:15-től az Ezitta fórum (nem elírás, tényleg ez a neve 🙂 ) című műsorral folytatódik a rádió programja, egésze 13 óráig.

A délutáni műsoraikban többnyire a nagy nyilvánosságot érintő kérdésekről, közlekedésről, egészségügyről szóló műsorokat hallhatunk, de szóba kerülnek politikai, vagy női témák is.
A délutáni műsoraik nagy része interaktív, tehát a hallgatók bekapcsolódhatnak az eseményekbe, szerves részét képezhetik a műsoroknak. Erre telefonon is lehetőség van, de sok műsornak önálló Facebook oldala is van. A színes műsorkavalkád egészen estig eltart, itt mindenki találhat olyan tartalmat, amit szívesen végighallgat.
Este 20:00-kor kezdődik a Vesztgzár című interaktív műsoruk, amivel a karantén alatt lévők mindennapjait szeretnék könnyebbé tenni, a magány elűzésével.
22:00-tól reggel 06:00-ig ismétléseket hallhatnak.

A Klubrádió története a 90-es évekre vezethető vissza, ekkor a Magyar Auto Klun (MAK) elnöksége közlekedési, érdekvédelmi, balesetmegelőzési és tájékoztatási céllal egy regionális, Budapesten fogható adó elindítását határozta el, a vezetőséggel egyetemben.

Az  (ORTT) pályázati kiírására a MAK a 95,3MHz  és a 102,1 MHz frekvenciára nyújtott be pályázatot 1998 májusában, az ORTT pedig 1998 december 16-1 határozatában megadta az engedélyt a regionális sugárzásra.
Ezután kiválasztották, és megépítették a studiót, és 1999 április 12-én, reggel 6 órakor megszólalt a Klubrádió, ahol a MAK elnöke köszöntötte a hallgatókat, mint az első, önálló frekvencián sugárzó európai autoklub.

Alig 3 évvel később a MAK elhatározta, eladja az adót, így potenciális vevőkkel kezdtek egyeztetni 2001-ben, és végül 2001-2002 között a Monográf Rt vásárolta fel, több lépcsőben.

A Klubrádióban a tulajdonoscsere után alapjaiban változott meg az élet, a csak a nevét megőrző rádió műsorai, műsorstruktúrája teljesen átalakult. Az új tulajdonos egy vélemény- és hírrádiót hozott létre, az új struktúrában 2001 december tizedikén szólaltak meg, az addigi, budapesti frekvencián, majd 2004-óta aa Bács-Kiskun megyeiek is foghatják műsoraikat.

2005-ben Gyöngyösön, is frekvenciahasználati engedélyt nyert az ORTT-től, valamint a Rádió Jam hálózatát is felvásárolta ezáltal Ajka, Balatonfüred. Esztergom, Keszthely, Pápa, és Veszprém körzetekben is elérhetővé vált az adó.

2007-től Debrecenben, 2009 óta pedig Tiszafüreden, és Abádszalókon is hallhatóak.
2010-ben módosította a szerződését a Médiahatósággal, hogy ne kelljen helyi műsort készítenie az 5 dunántúli körzeti adójára.

2011-től fokozatosan veszítette el adókörzeteit, azok lejártával, jelenleg csupán Budapesten van helyi adójuk a klurádiónak, illetve online adásaik érhetőek el.
2015-ben tulajdonosváltás kezdődött, a rádió többször is gazdát cserélt, jelenleg Bar Joszef Itamar izraeli magánszemély aki a tulajdonosi jogokat birtokolja.

Hivatalos webhely: https://klubradio.hu
Hivatalos YouTube csatorna: Klubrádió
Ajánljuk még: Klasszik rádió

Kattints ide a lejátszáshozKattints ide a lejátszáshoz
Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 38 Átlag: 4.4]

3 thoughts on “Klubrádió”

  1. Frank Norton Ronin

    8ora 50 perc van és ilyen jó beszélgetést nagyon régen hallottam…..Különösen tetszik Ágnes és Márta hozzászólása…..nagyon jó volt

  2. A most elhangzott világtalálkozó című műsorhoz gratulálni szeretnék. Minden perce élmény volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.