Gong Rádió online hallgatás

Gong Rádió

A rádió stílusa változatos, és az utóbbi években a slágerzenék mellett a modern pop, rock és elektronikus zene is szerepet kapott a programban. A célközönség általában a fiatalok és a középkorúak, akik szeretik az életvidám, lendületes zenéket.

A Gong Rádió állandó műsorai között találhatóak a reggeli show, a délutáni műsor, az esti műsor és a Top 40 műsor. Emellett a rádió különleges adásokat is kínál, például a retro műsorokat, amelyek a 80-as és 90-es évek legnagyobb slágereit játsszák, valamint a karácsonyi és szilveszteri műsorokat is.

A Gong Rádióban számos ismert rádiós műsorvezető dolgozik, akik hűséges rajongótáborral rendelkeznek. A műsorvezetők személyiségei és stílusa széles skálán mozog, így a hallgatók mindig találnak olyan műsort, amely megfelel az ízlésüknek.

Ha szeretne további információkat kapni a Gong Rádióról, akkor érdemes ellátogatni a rádió hivatalos weboldalára. Itt a hallgatók további részleteket találhatnak a műsorokról, a DJ-król és az állandó adásokról. A Gong Rádió valóban egy nagyszerű rádióállomás, amely nagy hangsúlyt fektet a könnyed, életvidám zenék és a minőségi műsorok terjesztésére.

A Gong Rádiót online sugárzása elérhető országos szinten, de több immár féltucat településen (Baja, Csongrád, Gyömrő, Kecel, Kecskemét, Nagykőrös és Solt) az FM frekvencián is hallgatható.

A rádió elsőként 1995 augusztusban kezdte el sugárzását a Hírös Napokon, ám ekkor még nem sok ideig volt elérhető, csupán néhány napig.
1996 elejétől már esténként rendszeresen megszólalt ám egész napos műsorokat csak 6 évvel később kezdett el a jelenlegi nonstop módon elérhetővé tenni a hallgatók számára. A Gong Rádió célkitűzése, hogy Duna-Tisza között egységesen elérhetővé váljon mindenhol. Ennek irányába rendkívül jól és gyorsan is fejlődnek.

Olvasd tovább »

Más rádiót hallgatnál?

Honnan ered a rádió neve?

A gong a legtöbb esetben egy olyan kelet-ázsiai ütőhangszer ami Indiából ered. Ez a hangszer a legtöbb esetben bronz anyagból (de néha sárgarézből) készült.

Több típusa létezik. Létrejöttekor katonai zenekarokban használták, de később bekerült gyakori használatként a színházakba, koncerteladásokba is.

A Gond Rádió tehát erről az érdekes mégis kellemes zenei hangeszközről kapta a nevét.
gong

Jelenleg elérhető frekvenciák:

  • Baja – FM 88.7 Mhz
  • Csongrád – FM 87.6 Mhz
  • Gyömrő – FM 97.2 Mhz
  • Kecel – FM 99.6 Mhz
  • Kecskemét – FM 96.5 Mhz
  • Nagykőrös – FM 93.6 Mhz
  • Solt – FM 94.1 Mhz

Hivatalos weboldal: http://gongradio.hu
Cím: Kecskemét, Petőfi Sándor u. 1B
Telefon szám: +3676-414-010


Gong Rádió
 Mindenhol gong


Legújabb rádiós hírek

Kereskedelmi rádiós pályázat indult Kecskeméten – bírságolt a Médiatanács Miskolcon

Bírságot rótt ki e heti ülésén egy körzeti rádióra a Médiatanács, valamint elfogadta az eddig a Gong FM által használt kereskedelmi rádiós körzeti frekvencia hasznosításával kapcsolatos pályázat tervezetét....

Tovább » Elrejt


Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 12 Átlag: 4.6]

1 thought on “Gong Rádió”

  1. Ügyesek vagytok, jól csináljátok… Az összes más rádióstáb függ valakiktől. Hajrá Kecskemét, hajrá Gong! Maradok tisztelettel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top