Retro Rádió online hallgatás

retro rádió logó

A Retro Rádió kizárólag a 60-as, 70-es, 80-as évek nagy slágereit játssza, egyetlenkentént a hazai országos kereskedelmi rádiók közül. Olyan nagy, mindenki számára ismert előadók zenéivel, mint Koncz Zsuzsa, Kovács Kati vagy Aradszky László, de a korszak ikonikus zenekarai is helyet kapnak, az Omega, az Edda, a KFT, vagy éppen a Bikini.

Ha szeretnél igazán elmerülni a nosztalgiában, vagy csak vágysz az eredeti disco hangulatra, esetleg némi igazi rockzenét hallgatnál, ezen a rádión biztosan megtalálod a neked való műsort!

Ha a mai, friss zenéket keresed, akkor nem jó helyen jársz, itt kizárólag a régi idők slágerei szólnak!
Olvasd tovább »Más rádiót hallgatnál?

A Retro rádió műsorai:

Retro reggel:
Hétköznap minden reggel 06:00-tól 10:00-ig hallható színes, zenés műsor, Hudák Anita, és Hepi Endre műsorvezetőkkel.

Zenék, pletykák, valamint az aznapi, de évekkel korábban történt eseményeket is felelevenítik. A „Kinek szól a taps” műsorban pedig mindenki köszöntheti ismerőseit, barátait rokonait, akár házassági évforduló, gyermekáldás, vagy születésnap alkalmából.

Retro nappal:
Minden hétköznap Leier Tímea várja a rádió hallgatóit 10:00 és 16:00 között, a 60-as, 70-es 80-as évek legnagyobb slágereivel, és a hallgatókkal együtt idézik fel ennek a felejthetetlen korszaknak a zenéit, és zenészeit.

Retro délután:
Dénes Tamás vezetésével hallható a műsor, hétfőtől péntekig 16:00-18:00-ig, mintegy 2 órában. A műsort a legek jellemzik, hisz a legnagyobb legendák legnagyobb dalai hallhatóak: Elton John, Elvis Presley, Michael Jackson, az ABBA, vagy a hazai előadók közül Kovács Kati, a Neoton, és sokan mások is.

Retro éjjel:
Hogy éjjel se kelljen lemondani a legnagyobb slágerekről, várja a hallgatókat a Retro éjjel műsora, 22:00-05:00-ig, a legnagyobb slágerekkel, hírekkel, információkkal, Nyerges Izabella és Klamacsek Krisztián műsorvezetőkkel.

6-tól 9-ig 60-tól 90-ig: Ahogy neve is mutatja, a műsort 18-21 óra között adják, és bár a műsor fő vezérfonala a 60-as évek legjobb zenéi, legnagyobb előadói, és a korszak zenei hírei, pletykái, de egyben interaktív kívánságműsor is, ahol a hallgatók kérhetik kedvenc zenéiket a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évekből, kissé kitolva a repertoárt. A műsorvezetők Dénes Tamás, vasárnap pedig Klamacsek Attila.

A sztársáv:

Hétfőtől csütörtökig, este 21:00 és 22:00 között hallgatható Várkonyi Attila beszélgetős, zenés műsorában a magyar zenei élet legnagyobbjait szólítja meg a stúdióban, ahol életútjukról, munkásságukról, zenéikről beszélgetnek a műsorvezetővel, miközben olyan korabeli dalok is felcsendülnek, amik valamilyen szálon kapcsolódnak, kötődnek a meghívott személyéhez.

Hétvégén átalakul a műsorrend, kívánságműsorok, mixek, és rengeteg zene várja a hallgatókat.

Retro party:
Pénteken, és szombaton, este 21:00-tól éjfélig játszák a talpalávalót Dj Dominique műsorában, ahol a 60-as, 70-es, 80-as évek legjobb tánczenéi szólalnak meg, mixek formájában, és hozzák vissza a korabeli, hamisítatlan disco hangulatot!

Retro víkend:

Nyerges Izabella, és Klamacsek Krisztián műsora szombaton, és vasárnap hallható reggel 06:00-tól, 10:00-ig, a 60-as, 70-es, 80-as évek legnagyobb zenéihez a korszak legnagyobb zenei hírei, pletykái adják a műsor igazi hangulatát, és teszik szórakoztatóvá.

Három kívánság:
Azt hiszem, Dévényi Tibort, mindenki Tibi bácsiját nem kell bemutatnom, ahogy az évtizedek óta megújuló kívánságműsorait sem. Az ő neve fémjelzi a minőségi szórakoztatást a hazai kívánságműsorok széles repertoárjában.
A mintegy 15 évig, a Magyart Televízióban bemutatott Három kívánság most folytatódik a Retro Rádión!

Milyen alapvetően egy retró stílusú online rádió?

A retro stílusú online rádió általában olyan zenéket játszik, amelyek régebbi korszakokból származnak, például a 60-as, 70-es, 80-as évekből. A rádió műsora általában az adott időszak slágereiből, popszámaiból és rock and roll dalokból áll. A retró stílusú online rádiók lehetnek tematikusak is, például csak disco zenéket játszhatnak, vagy csak olyan dalokat, amelyek egy adott előadótól származnak. A Magyarországon legnépszerűbb ilyen rádió (a Retro Rádió) azonban vegyes kínálatot sugároz.
A retró stílusú online rádiók gyakran olyan reklámokat is sugároznak, amelyek az adott időszak reklámjait idézik.
Társ rádiók:

  • Rádió 1
  • Gong Rádió
  • Karc FM
  • Part FM

A rádiót a RadioFactory Kft. üzemelteti.
Hivatalos címük: 1016 Budapest Hegyalja út 7-13.
Levelezési címük: 1016 Budapest Hegyalja út 7-13.

Weboldal: https://retroradio.hu
E-mail cím: [email protected]
Telefonszám: 0620/22/22/122
Elérhető az új Budapesti Frekvencia reklámvideó a YouTube-on.

Retro Rádió
 Amy Macdonald - This Is The Life

Legutóbb játszott

 •   Amy Macdonald - This Is The Life
 •   M People - Moving On Up
 •   Carpe Diem - Álomhajó
 •   Mike Oldfield - Shadow On The Wall
 •   Minden idok legnagyobb slagerei!
 •   Robbie Williams - Supreme
 •   Abba - Dancing Queen
 •   Republic - 16 Tonna Fekete Szén
 •   Rick Astley - Take Me To Your Heart
 •   Gabriella Cilmi - Sweet About Me


Legújabb rádiós hírek

Bochkor Gábor régi sebet tépett fel: „Ez nem lesz egy vidám történet”

Nem lehetett könnyű....

Tovább » Elrejt
Újabb műtétek várnak a Retro Rádió rákkal küzdő műsorvezetőjére

Nyerges Izabella mindkét petefészkét el kell távolítani....

Tovább » Elrejt
Bochkor Gábor szerint váláskor nem minden esetben illeti meg a nőt a vagyon fele

Azt mondja, sok esetet külön kéne elbírálni....

Tovább » Elrejt
Dárdai Pál fiának egyértelműen ott van a helye a Herthában

Horti Gábor a Retro Rádió reggeli műsorában az idei Super Bowl-ról is elmondta a véleményét....

Tovább » Elrejt
„A belső kételyeimet igazolták vissza” – Bochkor Gábor barátai nem fogadták el új párját

Nem mostani a sztori....

Tovább » Elrejt
Túl van a műtéten a Retro Rádió mellrákkal küzdő műsorvezetője, Nyerges Izabella

Nyerges Izabellának már nem kell parókát hordania, szépen visszanőtt a haja a kezelések után, most pedig a melleltávolító műtéten is átesett....

Tovább » Elrejt
Szikora Róberttel együtt dícsérte a rádiózást Tiszttartó Titusz, Rákóczi Feri, a Coca-Cola egyik igazgatója és több más szakember a Nagy Rádiós Napon

Először tartották meg a múlt héten a Nagy Rádiós Nap konferenciát, ahol a rádióban rejlő lehetőségekkel kezdve az első rádiós élményeken át Szikora Róbertig minden volt....

Tovább » Elrejt
Már tizenhat kemoterápián van túl a magyar műsorvezetőnő

Nyerges Izabella, a Retro Rádió munkatársa bejelentette, hogy rákbeteg....

Tovább » Elrejt


Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 89 Átlag: 4.6]

18 thoughts on “Retro rádió”

 1. Szabó Judit

  Imádom az adást a nap minden percében, de amióta Bocskorra váltottak nagyon kevés a zene és egyre több az érdektelen “duma” …. ha lehetne egy picit a több zene irányába menni, az nagyon jó lenne. Egyébbként ezt sokan gondoljuk így, nem a Bocsit akartam bántani.

  1. Bálványossy Endre

   Kedves Judit. A reggeli műsor inkább magazin, ezért a beszéd egyik lételeme. A Jó ebben, hogy tele humorral és vidámsággal.

   1. Kedves Mindenki!
    És hol van a humor reggel 6-10 között?
    Egy önimádó, hímsoviniszta próbál poénkodni és egy alárendelt szerepet betöltő, bólogató jános nevetgél. Hallgathatatlan és sajnos már hosszú ideje ebben az időszakban mást kell hallgatnom, mert ez támadás a jóízlés ellen.

  2. Ille László

   Én amikor a dadogós, beszédhibás embert hallom átkapcsolok, mert rádióban az én fülemnek elég zavaró.
   Nem a személlyel van a gondom, mindössze szerintem nem rádióba való.

  3. Damsits Lászlóné

   Várkonyi Attila műsorát hallgatjuk most is, ahogy szinte minden vasárnap. Most Flipper Öcsiról szól a megemlékezés. Soha nem az a zene szól a szünetekben, akiről a műsor szól. Most pl. Cheri Cheri Lady. Miért nem Öcsi dalai szólnak? De ez így van minden alkalommal.

 2. Lovas Gusztáv

  Tisztelt Retro Rádió!
  Tetszik a műsoruk, leszámítva egyes műsor vezetők önfényezését amit túlzónak találok. Bízzák a hallgatóságukra és vezetőségükre a saját munkájuk értékelését. Ha a rádió tudatosan bíztatja a műsor vezetőit mert így népszerűbb a műsoruk úgy elnézést kérek! Ha másoknak nem tűnt fel a dolog akkor a hiba bennem van. Régen nem volt divat de változnak az ídök.
  Tisztelettel egy hallgatójuk, Lovas Gusztáv

 3. Sziasztok, én Bécsben lakom és egész nap a Retro rádiót hallgatom,de nem lehetne, hogy egy számot ne 3-4 alkalommal adjátok le, mondjuk egy héten egyszer is elég lenne, annyi jó zene van még.Söt, az ember tudja már, hogy a következö szám melyik lesz…

 4. Fergeteg party: Borzasztó ez a műsor.. Dj Dominique egy öntelt senki. Jó lenne ha tanulna Pl. B.Tóth Lászlótól. Siófokon a nagy beharangozott party egy nagy nulla volt. Csak a nyálas szájú duma, más semmi!

 5. Tapodi Viktória

  Amióta Maya nincsen, nagyot esett a színvonal. Azóta egy forintot nem ér az egész rádió, Maya cipelte a hátán az egészet. Nagyot csalódtam.

 6. Jó napot kívánok!
  Lejöttem családommal a nyaralónkba, és szomorúan kellett konstatálnom, hogy Maya műsora már nincs adásban. Sajnos a hétköznapokban nem tudtam éjjelente hallgatni a műsorát, de nyaranta mindig színes folt volt az egyébként középszerű műsorban. Szerintem Vas Maya műsora egy remek kezdeményezés volt, de úgy látom a Retro Rádió vezetősége cserbenhagyta a közönségét. Ezek után sajnos már nem tudom jó érzéssel hallgatni az Önök adását.

 7. Németh Katalin

  A reggeli Bochkor-vezette műsor idegesítő, gyenge poénokkal, erőltetett röhögésekkel, önimádattal. Sajnálatos, hogy a magyar rádiózás már megelégszik olyan műsorokkal, ahol úgy gondolják, hogy az attól lesz szórakoztató, hogy egyik ember röhög a másikon, vagy többen hosszasan röhögnek egyszerre vezényszóra. Hallgathatatlan, borzasztó, pedig próbáltam…, de nem ment. Reggel, ha lehet, akkor nem a Retro-rádiót hallgatom, mióta Bochkor itt megjelent . Megmondaná neki valaki, hogy vegyen vissza a nagy arcából? Reggel friss hírekre, időjárásjelentésre, közlekedési infókra és energizáló zenékre lenne szükség, hogy jól induljon a nap, nem a sok süketelésre, ami „magazinműsor”(?). Ezt leszámítva a Retro minden perce, és valamennyi műsorvezetője, technikai személyzete SZUPER és köszönet a munkájukért!!!!! Ja, és jó lenne, ha Várkonyi Attila a technikaiakat is bemutatná TELJES nevükön a műsora végén, mert nélkülük neki sem sikerülne a teljes nevét és becenevét elmondani!!!

 8. Zsuzsanna Mária Kovács

  Ezt a VOGCIKÁT nem lehetne mellőzni ? Kimondottan idegesítő ezzel az okoskodó dumáival. A mai időérzékről tartott habratyolása felülmúlt mindent . Lehúzza a műsort.!

 9. Haskóné Tálos Zsuzsa

  Negyedszer is relax zenével szakítják meg a sokkal érdekesebb riportot! Nincs ott ember, aki tudná, mikor kell váltani?!

 10. Vissza lehet hallgatni valahol a 18:00-20:00 között lévő “Retro kívánságműsort?
  Ha igen akkor hol?
  Előre is köszönöm!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top