Jazzy rádió online hallgatás

Jazzy rádió logó
A Jazzy Rádió 2007 február 14-én indult és New Orleans, Los Angeles, Monte Carlo után Budapesten sugározni kezdett! Indítása óta a jazz, és funky életérzés árad a rádióból, amely Budapest közelében fogható a 90,2 MHz-en, de online bárhonnan elérhető.

A könnyűzenerajongók egy speciális táborának szól ez az adó, azoknak, akik szeretik a fiatalos, stílusos “pörgést” a siker, és a sikeres emberek kisugárzását. Sok zenével, hírekkel, aktualitásokkal, és komoly gazdasági műsorokkal. Itt biztosan nem fogja az idegeinket borzolni a mulatószene, és Kati néni takarítási szokásait sem kell végighallgatnunk. Ellenben gazdasági hírek, műsorok, sok modern zene, és igazi kult hangulat, az igényes hallgatóságnak!

A Jazzy Rádió műsorai:

Funky Feeling:

A Jazzy rádió funky műsora, amely Magyarországon egyedülálló, elhozza a Funky életérzést minden pénteken 19:00 – 21:00 között! Sok zene, és egy kevés humor, hogy a hallgatók jobb kedvre derüljenek!
Műsorvezetők: Bárány Anna, Suri Imre

Jazzkovács:

A jazz műfaj szerelmeseinek készítik ezt a műsort, amely minden szombaton 10, és 12 óra között hallható. Friss zenék, remixek, interjúk, aktualitások a Jazz világából, ez a Jazzkovács! A rádió indulása óta hallható műsorában elhozzák a legnagyobb jazz legendákat, akik mesélnek számaikról, koncertjeikről, és nem utolsó sorban életükről. A hazai, és nemzetközi zenei merítés magyarországon egészen biztosan egyedülálló.
Műsorvezető: Jazzkovács

Millásreggeli:

Minden hétköznap 06:30, és 10:00 között hallható a rádió talán legikonikusabb műsora, melyben a gazdasági élet kérdéseit boncolgatják négy gazdasági szakemberel, akik: Gede Balázs, Mihálovits András, Kántor Endre és Ács Gábor.

Nem kell megijedni, a hétköznapi emberek számára is közérthetően adják elő a mindennapok gazdasági kérdéseit, jazzszámokkal tűzdelve. Ha szeretne képben lenni a hazai, és a világ gazdasági eseményeivel, történéseivel, és érdekli, mit hozhat ezen a téren a jövő, ezt a műsort feltétlen meg kell hallgatni, válalkozóknak egyenesen kötelező!

Jazzyhungarikum:

A vasárnap este a hazai előadóké, este 19:00 és 21:00 között a Jazzy Rádió műsorában. Híres, és magas szinvonalú magyar jazzművészek zenéi hallhatóak, melyekkel igazán pihentetőek a hétvége utolsó órái.
A jazz apraja, nagyja megfordul a műsor keretein belül, most induló, de máris reményteli zenészektől a befutott sztárokig, akik mesélnek kulisszák mögötti életükről, élő minikoncertekkel örvendeztetik meg a hallgatókat. A műsor igazi meglepetése pedig, hogy a műsorvezető szintén zenész, így hangszerét is hallhatják a hallgatók.
Műsorvezető: Bokros László

Soul Session: Nagyon egyedi visszatekintő a  “hőskorba” a 70-es, 80-as évek soul, és funky világába. Egyediségét az adja, hogy a világ minden tájáról származó vinyl lemezeken mutatja be a műfajt, melyet a műsorvezető nagy lelkesedéssel gyűjt, és műsorában szakértők segítségével járja körbe a begyűjtött anyagokat. Egy igazi fanatikus zenerajongót ismerhetünk meg a műsorvezetőben, Bogyó Tamásban, aki 2007-óta viszi ezt a műsort.
Hallható szombat esténként 19:00, és 21:00 között.

Márkamonitor: Ma már nem csak az számít, hogy egy termék jó legyen, könnyű legyen használni, és minőségi alapanyagokból legyen elkészítve, igényes módon, de a fenntarthatóság is. A műsor keretében a fenntarthatóságot, környezetvédelmet szem elé helyezve járják körbe a különböző használati tárgyakat, termékeket.

Hogy az uokáinknak egy működő, és jól működő világot adhassunk, ahol a környezettudatosság, és a termelékenység kéz a kézben jár.
Hallható: szerdán 19:00 és 20:00 között.
A műsorvezető: Szakács László

Hellobusiness: Ha kell egy kis inspiráció az üzleti életben, esetleg jó, netán rossz példa, hogy hogyan ne csináljuk, a hellobussiness adása megadja a választ!
Hallható: vasárnap 15, és 16 óra között.
Szerkesztő-Műsorvezető: M. Kovács Ágnes.

Happy hours: a boldog órák segít kipihenni a napi munkát, jó útitárs az irodából hazafelé igyekvőknek, hasznosak útinform hírei. Meghívott vendégekkel, beszélgetésekkel várja hallgatóit minden délután 16, és 19 óra között.

Szóbeli: A Jazzy Rádió legfrissebb műsorában olyan emberek (zenészek, sportolók, közéleti személyek) szólalnak meg, akik teljesítményükkel vívták ki a hallgatóság elismerését. A riportok között természetesen az elmaradhatatlan jazz szól.

Ha a Jazz műfajt váltanád de továbbra sem a mai modern zenék vonalát követnéd, ajánljuk a Retró Rádió adásait is, egyenesen a 60-70-80 évekből.

Hivatalos webhely: jazzy.hu
YouTube csatorna: 90.9 Jazzy Rádió
Wikipedia összefoglaló >>

Jazzy Rádió
Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 16 Átlag: 4.7]

3 thoughts on “Jazzy rádió”

 1. sri lankán hallgatom a Jazzyt.
  nagyon szeretem.
  kb. 10-15 perc volt egy francianyelvű, nagyon szép, erdekes dal, egy hölgy énekelte.
  karácsonyra azt kérem, hogy megtudhassam , ki énekelte.
  köszönöm, Jocoszan.
  kb. 11 órakor történt az élmény.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.