Lépés Rádió online hallgatás

A rádió automatikusan elindul, néhány másodpercen belül.
A hangerő, leállítás és minden egyéb vezérlés a kijelző alján található.

Lépés rádió online

Már 10. éve működő Lépés Rádió is hallgatható oldalunk által!

Az adó 2009 novemberében indult, üzemelteti az Egyesület a Sérült Emberekért szervezet.
A csatorna különlegessége a többi online és frekvenciás rádiókkal ellentétben, hogy itt „sérült” és „ép” emberek közösen készítik a műsorokat nap mint nap.
Céljuk elsősorban az, hogy a sérült embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez, illetve, hogy a hallgatók sok, számukra tetsző zenét halljanak a rádióban.

Holló Róbert az online rádió főszerkesztője elmondta:

„Csapatunkban 10 munkatárs dolgozik önkéntesként. Többségük látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat ép kollégáinkkal. Közösségünk számára nagyon fontos, hogy az “ép kollégák” és a társadalom többi rétege jobban megismerje sérült ember társait. Fontos célunk, hogy lehetőséget adjunk fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudnák megmutatni tehetségüket a médiavilágában.
Ha a rádiónk műsorait hallgatod észre sem veszed, hogy aki éppen hozzád szól nem lát, vagy nem tud járni. Ettől független a beszédtechnikája, a kifejező képessége teljes mértékben ugyanolyan mint látó kollégáinak.”

Róbert továbbá hozzátette:

„Sajnos Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart és elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort vezetni.
Annak ellenére van ez így, hogy ma már sok helyen van “érzékenyítő program”, amelyet abból a célból hoznak létre szervezetek, hogy a “ép” társadalom jobban megismerhesse a sérült emberek világát.”

A főszerkesztő szerint ez lehetséges!
„Erre jó példa a Lépés Rádió. Nálunk sérült emberek dolgoznak együtt egészséges munkatársaikkal, jobbnál jobb műsorokkal és napjaink legfelkapottabb slágereivel és a múlt kedvenc zenéivel várunk téged!”

Légy te is ennek a rendkívüli csapatnak a tagja!

Amennyiben úgy érzed, hogy jó a kommunikációs készséged és szeretnéd megmutatni hangod a világnak, akkor jelentkezz a Lépés Rádióhoz.
A Lépés Rádió ugyan is önkéntes munkatársakat keres!
Az önkéntes munkával kapcsolatosan bővebb információkat kaphatsz e-mailben.
E-mail: [email protected]

Hallgasd te is és szólj hozzá műsoraikhoz: https://lepesradio.hu

Dobj, egy lájkot Facebook oldalukra és kapcsolódj be közösségük életébe is:
https://www.facebook.com/lepesradio/

Lépés Rádió

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.