Rádió Gaga

Rádió Gaga online hallgatás

Kinek ajánljuk a Rádió Gaga adását?
Elsősorban azoknak, akik a kazincbarcikai, illetőleg az ózdi körzetben élnek, hiszen sok helyi hír, és érdekesség hangzik el műsoraikban, de olyan, hiánypótló műsoraik is vannak, amelyre bárki kíváncsi lehet, ilyen például a Rockmaraton.

Nézzük, milyen út vezetett el, a ma már régiójában piacvezető rádió jelenéhez!

A Radio Gaga már 20 éve folyamatosan sugározza műsorait!
Magyarország első regionális kereskedelmi rádiója, mely 1999 március 14-én kezdte meg sugárzását Kazincbarcikán, és Ózdon, a 95,9-es, illetve a 99,5MHz-es sávon. Indulása után 2 évvel új tulajdonoshoz került, és 2001 októberében kapcsolódott a budapesti Juventus Rádióval, innentől kezdve a naponta sugározzák a Juventus Plusz műsort is, hétfőtől péntekig 10-től 14 óráig, hétvégén 17 óráig.

A rádió nem csak zenei kínálatával, de hírműsoraival is elnyerte a hallgatói szívét, hiszen mindig friss, a helyi hírekre koncentráló összeállítást közölnek, amit programajánlókkal, és egyéb információkkal szinesítenek. Ezen felül a régióban az egyetlen rádióadó, amely beszámol a Diósgyőri VTK, és a DKSK mecccseiről is, így valóban rászolgál szignáljukra, mely így hangzik: a Rádió GaGa a zene, és a sport rádiója!
A Rádió GaGa a régiója legnépszerűbb adója, naponta 200.000 hallgatóval!

Nézzük a főbb műsorokat:

Minden hétköznap reggel 06:00-tól szól a Vekker című műsor, a műsorvezető Kakasi Misi, aki egészen délelőtt 10:00-ig hallható a mikrofon mögül.
Itt minden megtalálható, ami a reggeli kezdés kellhet: Hírek, minden óra egészkor, rövid hírösszefoglalók minden óra félkor, sporthírek, hogy ne essünk ki a ritmusból, 7 és 8 órakor, meteorológiai jelentés, friss közlekedési hírek, hogy biztosan beérjünk munkába még időben.
Ezeken felül horoszkóp, névnapi köszöntés, közlemények, és még sok más, valamint természetesen zene!

A reggeli műsor után a Kibeszélő következik, ahol sok, fontos témát érintenek, és természetesen a zene is teret kap. A szerkesztő Nagy István.

A Hangtapétát 14 órától hallhatjátok, a szerkesztő Borsos Csaba, aki ahogy a nevéből adódik, egy igazi fűszeres műsort vezet.

Hogy miről is szól ez a négy óra?

Az elmúlt 50 év legjobb slágerei, információkkal, hírekkel, és játékkal, ugyanis a műsor interaktív! Csaba nagyon jól egyensúlyozik a szöveg, és a zene mennyiségével, és egy olyan, igazán ütős műsort hoz össze minden nap, ami odaszögezi az embert, és nem akar mást hallgatni.

Az Esti koktél című műsor 19:00, és 22.00 óra között hallható, igazi lazítós műsor, a valaha volt legnagyobb slágerekkel, egy kevés hír, és friss információ pihentető egyvelege. A szerkesztők: Ramona Vintilă, Raul Hațegan és Mircea Turdean

Hétfőn késő este a Rocklegendák című műsor kerül terítékre, a szerkesztő Szép-Tóth György, aki 22:00-tól egészen éjfélig velünk marad.

Aki szereti a rockzenét, és szívesen marad fent éjjel is, annak kötelező ez a műsor. Olyan zenéket sugároznak, amiket talán még soha, sehol nem hallottál, korai, a műfaj kialakulásakor készült felvételek, a rock aranykorának szerteágazó, és sok esetben mára elfelejtett, kusza kísérletei, és a profizmussal megalkotott számok is hallhatóak.
Olyan előadóművészek zenéi, akik egész irányzatokat teremtettek, és klasszikussá váltak, olyan énekesek, akiknek a hangjától jóleső borzongás járja végig az ember hátát. Zenetörténeti ritkaságok, koncertfelvételek, amiket sokszor stikában, a rajongók vettek fel, majd utólag adták ki a felvételeket.

A határokon átívelő műsor az erdélyi, elsősorban a vásárhelyi nagy rockzenekarokat is megvendégeli, a műsor házigazdája mindig örömmel fogadja őket.

Éjjel a Gaga éjszaka című műsort hallhatják, ahol a legnagyobb slágerek szólnak egészen reggelig.
Hogy pontosan mi a műsorrend? Kicsit furfangos, ugyanis hétfőn, és csütörtökön, 0.00-6.00 óra között, kedden, szerdán, és pénteken pedig 0.00-6.00 és 22.00-24.00 óra között,  hétvégén pedig 0.00-8.00 és 22.00-24.00 óra között hallható. Műsorvezető nincs.

Mi történik a Rádió Gaga műsoraival hétvégén?

Hétvégén kissé változik a műsorrend, a reggeli műsor, a Jó reggelt hétvége! csupán 08:00-kor kezdődik, de a hétvége a pihenésé, a később ébredők sem maradnak le semmiről így. A szerkesztő Bereczki Szilárd, aki szombaton, és vasárnap 08:00-tól egészen 13:00-ig gondoskodik a szórakoztatásunkról!
Friss, mai zenéket hallhatunk, ami garantáltan felébreszt mindenki az álmából, hogy aktív legyen a hétvégéje. A hosszú műsoridőbe természetesen nem csak zene fér, de az aktuális híreket is meghallgathatjuk. A műsort friss érdekességekkel, furcsa, olykor pikáns sztorikkal, vicces esetekkel színesíti a műsorvezető.

A Slágermaraton minden szombaton, és vasárnap 14:00, és 18:00 óra között hallható, a délelőtti, friss számok után egy kis nosztalgia következik, az örökzöld slágereket pedig a szerkesztő, Ungvári Zsuzsi szedi csokorba a hallgatóknak.

Kattints ide a lejátszáshozKattints ide a lejátszáshoz
Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 5 Átlag: 4.2]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.