Sola Rádió online hallgatás

Sola Rádió

A SOLA RÁDIÓ (Budapest 101,6 MHz) – új vallási-kulturális rádió 2018 februárjában kezdte meg adását. A reformáció öt „sola” alapelvét képviselve mutatjuk be: mit jelent ma keresztyénnek lenni? Erről szólnak műsoraink: kulturális magazinok, bibliai érdekességek, tanulmányok, zenés irodalmi műsorok, dicsőítő zenei összeállítások és egyházzenei műsorok.
A SOLA Rádió ötvözi a vallási és kulturális műsorokat, ezért nem csak a vallás és a hit dolgai iránt érdeklődőknek szólnak, hanem adásunkban megtalálhatók kifejezetten zenei, irodalmi, képzőművészeti, kultúrtörténeti, vagy akár egészségnevelési témák is. Minden keresztyén egyházból érkeznek műsorvezetőink, ezzel is kifejezve célunkat: legyen a rádió a hívő emberek és közösségek közötti párbeszéd színtere. Műsorunk Budapesten és környékén hallható, valamint online weboldalunkon és a Facebookon.

A SOLA Rádió a nap huszonnégy órájában

A rádió 0-24 sugározza a vallási műsorokat. Fő kitűzése nem más, mint a keresztény hit és értékrend alapján kiszolgálni és a lehető leghamarabb tájékoztatni a hallgatókat a legfontosabb információkról és vallási hírekről.

Fő kitűzésük az Evangélium hirdetése.

A rádió hivatalos indulása: 2017. November 5.

A Sola több partnerrádióval együtt dolgozva, rengeteg keresztény műsort sugároz melyet közösen vagy partnerrádiói közreműködésével készített.

Weboldal: https://solaradio.hu/

Más rádiót hallgatnál?


Sola Rádió (Keresztény műsorok)
 Vallási-kulturális rádióÉrtékeld a rádiót!
[Értékelés: 11 Átlag: 4.4]
Scroll to Top