Manna FM 98.6 online hallgatása

Manna FM 98.6

A Manna bemutatása

A 98.6 Manna FM 2019 februárjában szólalt meg elsőként az fm 98.6 Mhz-es frekvencián. A Manna célja a hallgatók igényes szórakoztatása mellett, a változatos és pozitív hangulatú zenei és szöveges tartalom biztosítása, a szemléletformálás, a lelki, szellemi és testi egészség támogatása, helyi és tematikus közösségi aktivitások, valamint igényes, alternatív, értéket közvetítő magyar zene számára nyilvánosság biztosítása.
A Manna FM a belső értékek népszerűsítésén keresztül olyan szemléletmódot ad át a hallgatók részére, aminek a pozitív hatását rengeteg tudományos kutatás is egyértelműen alátámasztja. Nemzetközileg elismert boldogságkutatók egyértelmű és erős összefüggéseket találtak a meghatározott társadalom és a vallott értékek testi és lelki egészségügyi értékei között.

A rádió küldetése

A Manna FM egy, az értékekre erősen összpontosító közösségi rádió, ami a zenei kínálatában és tartalmában egyaránt vadonatúj szemléletet nyújt a magyarországi rádiók világában.
Mit is jelent ez a gyakorlatban?
A 98.6 Mhz-en és online is szóló Manna FM valódi értékeket képviselve, odaadó törődéssel és igaz szeretettel szól minden nap a hallgatóihoz. Határozott küldetése, hogy népszerű rádióadóként a lehető legtöbb emberhez kapcsolódhasson. Ehhez különböző korokon illetve stílusokon is átnyúlva, népszerű slágerekből összeválogatott zenei kínálattal látják el a csatorna hallgatóit.
Továbbá szórakoztató formában, de valós, építő jellegű információkkal segítenek tudatosan élni hétköznapjaink során, ami által a lelki egyensúlyunkat erősítve szeretnének valamit hozzátenni a mindennapi életünkhöz.

Kiemelt Manna FM műsorok

Minden hétköznap,
07:00-08:00 között: Budapest Update, István Dániellel
(Budapest és a régió legfontosabb hírei, eseményei)
08:00-12:00 között: Manna Délelőtt Péter Petrával
(Beszélgetések, változatos érdekességek, közös főzés a rádión keresztül, továbbá dalpremierek és zenei ritkaságok: Olyan különlegességek, amik más magyar rádiókban garantáltan hallhatók. Például: Foo Fighters, Dirty Loops, Scary Pockets
Délutánonként: Manna Délután István Dániellel
Tematikus zenei órák, szórakoztató zenei utazás különböző témákra felépítve, sok-sok érdekességgel a legnagyobb sztárokról és slágereikről
Esténként: Palikék Világa
Válogatás a „Palikék Világa by Manna” Youtube csatorna legjobb tartalmaiból. Műsorvezetők: Palik László, Konyári Edinka és Wágner Tamás.

Péntekenként délben: Panna, Csajok, Satöbbi
Balázsy Panna beszélgetős műsora
Péntekenként 18:00-tól: CINEMANNA
Dudás Viktor filmszakértő önálló műsora

Minden hétvégén,
Délelőtt: Családi Manna Ferenc Gabival
Programok, gyereknevelés, gasztronómia, utazás
Délután: Kanapé
A 98.6 Manna FM magazinműsora Argyelán Krisztával és Putz Attilával.
Este: Modern keresztény slágerek és gospel válogatás

A Manna FM szlogenje: „Egy rádió, ami örömre hangol”


Más rádiót hallgatnál?


Manna FM 98.6
 Örömre hangolÉrtékeld a rádiót!
[Értékelés: 1 Átlag: 5]
Scroll to Top