Rádió 88 online hallgatás

Rádió 88 logó

Kinek ajánljuk?

Ha szegedi, vagy környékbeli vagy, a Rádió88 nélkülözhetetlen számodra, de akkor is kattanj rá, ha szereted korunk zenéit, a trendi, interaktív műsorokat, akkor ez a Te rádiód!

Az a rádió egy fiatalos, zenés, információdús rádió, ami közel 30 éves múltra tekint vissza, és a rádiózás igazi hagyományait követi. Az alapító már 1990-ben indított egy 10 napos adást, amelyben szegeden élő tapasztalt rádiósokat hallhatott a közönség.  Sajnos ez, akkor még csupán a Szegedi Ipari Vásár idejére kapott engedélyt.

Legközelebb 1992-ben szólalt meg ismételten a rádió, ekkor is csak néhány napra, majd egyre gyakoribbakká váltak ezek az adások, míg végül 1994 ősze óta folyamatosnak tekinthető a műsorszolgáltatásuk. Kezdetben változó hullámhosszon, majd 1995 augusztusától már minden nap sugároztak. Adásuk a szegedi vételi körzetre korlátozódik, de online bárhonnan hallgathatóak.
A kezdeti időszakban délután 17:00, és reggel 5 óra között voltak hallhatóak, ami valljuk be, nem túlzottan szerencsés időtartomány, de lendületükkel, jól felépített tartalomstruktúrájukkal elnyerték a hallgatóság szívét, és komoly hallgatói bázist építettek ki.

1998 nyarán nagy lehetősége adódott a rádiónak, hiszen a korábban már általuk is használt, 95,4 MHz-es, azóta megüresedett hullámhosszra az ORTT pályázatot írt ki, amit a Rádió88 meg is nyert. Az első adás 1999 január 13-án indult, FM 95.4 Rádió 88 néven. A rádió ma is ezt a frekvenciát használja, immár több, mint 21 éve, műsoraik a szegedi mindennapok részévé váltak.

Rádió 88 műsorok:

Hétköznaponként ezekbe futhattok bele:

Korán reggel a Caffe 88 adása kezdődik, indulásnak mindjárt egy rövid hírblokkal, 05:55-től 06:02-ig a Szeged és környékének legfontosabb hírei című, 7 perces hírműsorban meghallgathatjuk a környék legfontosabb híreit, melyet saját stáb állít össze, hogy minden nap a legfrisebb eseményekről számolhassanak be.

Műsorvezetők: Nagy Ágnes Kibédi Péter Süli András

A műsor további részében aktualitásokról, a szegedieket érintő témákról esik szó, akár jelen időben, akár a jövőben történő események, változások. Természetesen, mint ahogy a legtöbb adón, itt is interaktív a műsor, a +3630/299-8888 számon várják az SMS-t, és Facebook oldalukon is üzenhetek nekik.
A születésnaposokat külön is megünneplik!

09:55-től a Juice című adás hallható, ahol egy valódi DJ keveri a zenéket, hogy pörgőssen teljen a délelőtt. A zenék között természetesen helyet kapnak hírek is, mind a helyi, mind a távolabbi vonatkozású, nagy horderejű eseményekről beszámolnak.
A műsorvezető: Bálint K. Gergő.

13:55-kor kezdődik a Mizu? című műsor, ahol a műsorvezető tényleg a napi eseményeket követve viszi a műsort, ami így mindig aktuális. Ha kell, bohókásabb, ha kell, akkor segít a hallgatóknak, van, hogy komolyak a témák, máskor játékosabb. Ami közös, az a lelkesedés, a jó zenék, és hírek, és persze a műsorvezető, Szécsi Marci – Reyez.

15:55-kor kezdődik a Lécci című műsor, ahol a hallgatók üzeneteit kézbesítik, akár születésnapi köszöntőről, akár szerelmes vallomásról, vagy egy bocsánatkérésről van szó. A műsor telefonon a 62/444-088-as telefonszámon, SMS-ben pedig a 06-30/299-88-88 -as mobilszámon, valamint e-mailben a lecci@radio88.hu címen érhető el. Ezt a műsort is Szécsi Marci – Reyez vezeti.

18:55-től 19:55 ig szól a Trend 88 című műsor.

Hogy mit hallhatnak a műsorban?
A legfrissebb zenék a nemzetközi, és hazai toplisták éléről, Szeged kedvenc zenéivel vegyítve! De nem csak a trendi zenékről, és zenei újdonságokról szól ez az 1 óra, de kütyükről, technológiáról, és kultúráról is.
A műsorvezető Bürgés Dávid.

19:55-től egészen reggel 05:55-ig szól a Zenemix! A Rádió 88 éjjeli műsora, ahol ugyan műsorvezető nincs, de a zene nem áll meg, egészen reggelig!

Hétvégén kissé változik a műsorrend, az éjjeli Zenemix című műsor egészen 07:55-ig szól, benne a hétköznapról már megszokott 7 perces hírműsorral, 05:55-től 06:02-ig.
Ezt követi a a Rádió 88 hétvége műsora, ahol zenékkel, színes hírekkel várják a hallgatókat. A műsorban helyet kapnak a kulturális, és zenei események, programok ajánlói. A Rádió 88 leghosszabb műsorblokkja ez, szombaton egészen 15:55-ig tart, vasárnap pedig 11:55-ig.
Műsorvezetők: Brunner Krisztián, Koczkás Sándor Alex, Nagy Ági.

Szombaton 15:55-től vasárnap reggelig a Zenemix műsora hallható, vasárnap azonban 11:55-től a Lécci című műsor hallható 15:55-ig, majd hétfő reggelig ismét a Zenemix várja a hallgatókat.

Videó az arculati elemeikről:


Vagy kattints ide a megtekintéshez

Hivatalos webhely: Radio88.hu
Wikipedia: https://hu.wikipedia.org/wiki/Rádió_88
Jelentős hallgatottsága van a Magyarország jelenleg legnépszerűbb rádiójához képest is.

Rádió 88
 Tiesto & Ava Max - The Motto

Legutóbb játszott

  •   Tiesto & Ava Max - The Motto
  •   Rekl
  •   Program
  •   Margaret Island - Engedd, hogy szabad legyek
  •   Gorillaz - 19-2000
  •   Soulwave - Te maradt
  •   Soulwave - Te maradt
  •   Anne-Marie - 2002
  •   Mika - Grace Kelly
  •   Magna Cum Laude - Holnap reggel

Más rádiót hallgatnál?

Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 10 Átlag: 5]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.