d

Sláger FM online hallgatás

Sláger fm logó

A Sláger rádióban főként a 80-as évek legjobb slágerei szólnak, megfűszerezve napjaink legjobb zenéivel, hírekkel, aktualitásokkal, színes összeállításokkal, showműsorokkal. 

Betekintés a Sláger FM műsoraiba: 

Sláger Reggel: A Sláger Reggelt egy olyan, ikonikus személyiség vezeti, akit nem kell bemutatnom senki, ő Jáksó László, hazánk egyik legnagyobb showman-je. Az ő személye a biztosíték arra, hogy a hétköznap reggel 06:00-tól 10:00-ig hallható műsor valóban szórakoztató, és igényes kikapcsolódást nyújtson mindenki számára! Ez Budapest legkedveltebb reggeli showműsora!

Sláger Délelőtt, és Délután: minden hétköznap délelőtt 10 órától délután 16 óráig hallható a Sláger FM népszerű műsora a 80-as, 90-es évek legnépszerűbb slágereivel, rengeteg információval, hírekkel, játékokkal, és óránként híradókkal, hogy ne maradj le semmiről! A műsorvezető Somogyi Zoltán, aki segít, hogy jól teljen a napod! 

Slágerlista: Minden szombaton, és vasárnap 16:00, és 20:00 között a Slágerlista című műsort hallgathatják, ahol a legnépszerűbb hazai, és külföldi előadók szólnak Vktorin Tamás vezényletével, és repítenek vissza minket abba a korba, amikor még nem számítógépeken írták a dalokat. 

Sláger Téma: a Sláger Téma minden vasárnak este 20:00 és 22:00 között hallható a Sláger FM-en, ahol a műsorvezető Kalmár Tibor, és két sztárvendége a zene, a film, a kultúra, és a sport világának aktualitásairól beszélget. 

Sláger Kult: a Sláger Kult adásában kicsit elmerülhetünk mások életében, és hétköznapi, valamint ismert személyek lelki világával, motivációival, személyiségével ismerkedhetünk meg Szani Roland vezetésével. A műsort hétfőtől csütörtökig, 22:00-tól 24:00-ig jelentkezik a Sláger FM-en. 

Sláger Éjszaka: A Sláger Éjszaka minden nap segít frissnek maradni éjfél, és reggel 6 óra között, a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereivel, valamint hírekkel, aktualitásokkal. Éjjel van rá idő, hogy egy sor érdekes emberrel is megismerkedhessünk, a legnagyobb hazai zenék mellett. 

Sláger Hétvége: A Sláger Hétvégén is a legjobb hazai zenékkel találkozhatsz minden szombaton, és vasárnap 10:00 és 16:00 között, a műsorvezető Garami Gábor. A zenék mellett hírek, aktualitások színesítik a műsort. 

Sláger DJ: A Sláger Dj műsorában a legnagyobb slágerek szólnak a 2000-es évek zenéiből, mix verzióban, olyan műsorvezetőkkel, akiket a 20-as, 30-as, 40-es korosztálynak biztosan nem kell bemutassak, hiszen mindenki ismeri Náksi Attilát, Whiteboy, vagy éppen Császár Elődöt. Ők azok, akik garantálják a jó zenéket, és a jó hangulatot! 

A legősibb utódja..

legrégebbi magyar kereskedelmi rádió “egyenes leszármazottja” ez a rádió, mely meghonosította hazánkban az amerikai szemléletű kereskedelmi rádiózást.

1989-ben megalapították a Juventus rádiót, és megkezdődött az adás 1989 április 29-én, mint balatoni regionális adó. 1991-ben a rádió új tulajdonos alá került, máig tisztázatlan módon, és ez a munkatársak ellenállását váltotta ki az időközben csellel országos kereskedelmi rádióvá váló SlágerFM-nél. Az adás időnként több hónapra is leállt, mert a munkatársak nem voltak hajlandóak az új tulajdonos alatt dolgozni. 

1993, és 2003 között többé-kevésbé országos elérésű rádióadóként üzemelt, állandó vételkörzetei a budapesti, és a Balaton térségében is fogható volt, hol nagyobb, hol kisebb területen. Többször is kísérletet tettek arra, hogy az elveszített Kab-hegyi frekvencia, és a 810kHz-es frenkcia elvesztése után ismét teljes lefedettséget biztosítsanak hallgatóik számára, azonban ezek rendre meghiúsultak.  

2012 óta csupán budapesti, helyi rádióként hallható a műsora, azonban saját körzetében, és az internetes rádiók között is igen nagy népszerűségnek örvend. 2013-ban a több tulajdonosváltáson átesett adó ismét gazdát cserélt, és a dán-magyar tulajdonban lévő Ayudate Investment Group vásárolta meg a rádiót üzemeltető céget.  

Jelenlegi tulajdonosa 2015 június 15-én vásárolta meg a céget, a Fishing and Hunting, DOQ, és Sportklub nevű tévécsatornákat üzemeltető Tematic Group Kft. Az adó átvétele után azonnal bejelentette a változásokat, és 2015 november másodikán a “Juventus a Sláger FM” reklámkampánnyal vezették fel az arculatváltást. 

A következő nagy változást a csatorna életében a Nemzeti Média-és Hírközlési hatóság, azaz az NMHH Médiatanácsának döntése okozta, ugyanis a gyermekek védelmére vonatkozó szabályok megsértése miatt, a csatorna médiaszolgáltatási jogosultságát nem hosszabbítja meg. 
A tulajdonosok a hírre tárgyalásokba kezdtek a Rock FM-el, és a sikeres egyeztetéseket követően 2019 február 2-án a Rock FM korábbi csatornáin kezdte meg a sugárzást az adó, az addigi lefedettségi területének mintegy dupláján. 

SMS számuk: +36/30/30/30/103
Email címük: online@slagerfm.hu
Weboldaluk címe: https://slagerfm.hu
YouTube csatornájuk >>

Legutóbb játszott

  •   Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero
  •   M People - Moving On Up
  •   Superstereo - Bent A Neved
  •   Katy Perry - Last Friday Night
  •   SlágerFM - 95.8
  •   Jax Jones 愦灭; Au/Ra - I Miss You
  •   Bikini - Mielôtt végleg elmegyek
  •   Kylie Minogue - Spinning Around
  •   Jess Glynne - This Christmas
  •   SlágerFM - 95.8
Sláger FM
 Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero
Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 22 Átlag: 4.5]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.