Sláger FM online hallgatás

Sláger fm logó

Nem működik? Túlterhelt a rádió.
Hallgasd ide kattintva:

A SlágerFM rádióban főként a 80-as évek legjobb slágerei szólnak, megfűszerezve napjaink legjobb zenéivel, hírekkel, aktualitásokkal, színes összeállításokkal, showműsorokkal.

Betekintés a Sláger FM műsoraiba: 

Sláger Reggel: A Sláger Reggelt egy olyan, ikonikus személyiség vezeti, akit nem kell bemutatnom senki, ő Jáksó László, hazánk egyik legnagyobb showman-je. Az ő személye a biztosíték arra, hogy a hétköznap reggel 06:00-tól 10:00-ig hallható műsor valóban szórakoztató, és igényes kikapcsolódást nyújtson mindenki számára! Ez Budapest legkedveltebb reggeli show-műsora!

Sláger Délelőtt és Délután: minden hétköznap délelőtt 10 órától délután 16 óráig hallható a Sláger FM népszerű műsora a 80-as, 90-es évek legnépszerűbb slágereivel, rengeteg információval, hírekkel, játékokkal, és óránként híradókkal, hogy ne maradj le semmiről! A műsorvezető Somogyi Zoltán, aki segít, hogy jól teljen a napod!
Olvasd tovább »

Más rádiót hallgatnál?

Slágerlista: Minden szombaton, és vasárnap 16:00, és 20:00 között a Slágerlista című műsort hallgathatják, ahol a legnépszerűbb hazai, és külföldi előadók szólnak Vktorin Tamás vezényletével, és repítenek vissza minket abba a korba, amikor még nem számítógépeken írták a dalokat.

Sláger Téma: a Sláger Téma minden vasárnak este 20:00 és 22:00 között hallható a Sláger FM-en, ahol a műsorvezető Kalmár Tibor, és két sztárvendége a zene, a film, a kultúra, és a sport világának aktualitásairól beszélget.

Sláger Kult: a Sláger Kult adásában kicsit elmerülhetünk mások életében, és hétköznapi, valamint ismert személyek lelki világával, motivációival, személyiségével ismerkedhetünk meg Szani Roland vezetésével. A műsort hétfőtől csütörtökig, 22:00-tól 24:00-ig jelentkezik a Sláger FM-en.

Sláger Éjszaka: A Sláger Éjszaka minden nap segít frissnek maradni éjfél, és reggel 6 óra között, a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereivel, valamint hírekkel, aktualitásokkal. Éjjel van rá idő, hogy egy sor érdekes emberrel is megismerkedhessünk, a legnagyobb hazai zenék mellett.

Sláger Hétvége: A Sláger Hétvégén is a legjobb hazai zenékkel találkozhatsz minden szombaton, és vasárnap 10:00 és 16:00 között, a műsorvezető Garami Gábor. A zenék mellett hírek, aktualitások színesítik a műsort.

Sláger DJ: A Sláger Dj műsorában a legnagyobb slágerek szólnak a 2000-es évek zenéiből, mix verzióban, olyan műsorvezetőkkel, akiket a 20-as, 30-as, 40-es korosztálynak biztosan nem kell bemutassak, hiszen mindenki ismeri Náksi Attilát, Whiteboy, vagy éppen Császár Elődöt. Ők azok, akik garantálják a jó zenéket, és a jó hangulatot!

A legősibb utódja..

A legrégebbi magyar kereskedelmi rádió “egyenes leszármazottja” ez a rádió, mely meghonosította hazánkban az amerikai szemléletű kereskedelmi rádiózást.

1989-ben megalapították a Juventus rádiót, és megkezdődött az adás 1989 április 29-én, mint balatoni regionális adó. 1991-ben a rádió új tulajdonos alá került, máig tisztázatlan módon, és ez a munkatársak ellenállását váltotta ki az időközben csellel országos kereskedelmi rádióvá váló SlágerFM-nél. Az adás időnként több hónapra is leállt, mert a munkatársak nem voltak hajlandóak az új tulajdonos alatt dolgozni.

1993, és 2003 között többé-kevésbé országos elérésű rádióadóként üzemelt, állandó vételkörzetei a budapesti, és a Balaton térségében is fogható volt, hol nagyobb, hol kisebb területen. Többször is kísérletet tettek arra, hogy az elveszített Kab-hegyi frekvencia, és a 810kHz-es frenkcia elvesztése után ismét teljes lefedettséget biztosítsanak hallgatóik számára, azonban ezek rendre meghiúsultak.

2012 óta csupán budapesti, helyi rádióként hallható a műsora, azonban saját körzetében, és az internetes rádiók között is igen nagy népszerűségnek örvend. 2013-ban a több tulajdonosváltáson átesett adó ismét gazdát cserélt, és a dán-magyar tulajdonban lévő Ayudate Investment Group vásárolta meg a rádiót üzemeltető céget.

Jelenlegi tulajdonosa 2015 június 15-én vásárolta meg a céget, a Fishing and Hunting, DOQ, és Sportklub nevű tévécsatornákat üzemeltető Tematic Group Kft. Az adó átvétele után azonnal bejelentette a változásokat, és 2015 november másodikán a “Juventus a Sláger FM” reklámkampánnyal vezették fel az arculatváltást.

A következő nagy változást a csatorna életében a Nemzeti Média-és Hírközlési hatóság, azaz az NMHH Médiatanácsának döntése okozta, ugyanis a gyermekek védelmére vonatkozó szabályok megsértése miatt, a csatorna médiaszolgáltatási jogosultságát nem hosszabbítja meg.
A tulajdonosok a hírre tárgyalásokba kezdtek a Rock FM-el, és a sikeres egyeztetéseket követően 2019 február 2-án a Rock FM korábbi csatornáin kezdte meg a sugárzást az adó, az addigi lefedettségi területének mintegy dupláján.

SMS számuk: +36/30/30/30/103
Email címük: online@slagerfm.hu
Weboldaluk címe: https://slagerfm.hu
YouTube csatornájuk >>


Sláger FM
 SlágerFM - 95.8

Legutóbb játszott

  •   SlágerFM - 95.8
  •   Roy és Ádám - Az otthon itt van
  •   Kygo x Tina Turner - Whats Love Got to Do with It
  •   SlágerFM - 95.8
  •   Follow The Flow - Maradok Távol
  •   SlágerFM - 95.8
  •   Oroszlán Szonja / Bebe - Micsoda no ez a férfi
  •   SlágerFM - 95.8
  •   Spice Girls - Say you'll be there
  •   Rácz GergŠ‘ és Orsovai Reni - Mostantól


Legújabb rádiós hírek

Kajdi Csaba: „Egy kicsit sem érdekel, hogy ki és miért fejezi ki a nemtetszését”

A közösségi oldalak megmondó emberét egy kicsit sem hatja meg, amikor páros lábbal állnak belé egy-egy kommentben vagy üzenetben....

Tovább » Elrejt
Szikora Róberttel együtt dícsérte a rádiózást Tiszttartó Titusz, Rákóczi Feri, a Coca-Cola egyik igazgatója és több más szakember a Nagy Rádiós Napon

Először tartották meg a múlt héten a Nagy Rádiós Nap konferenciát, ahol a rádióban rejlő lehetőségekkel kezdve az első rádiós élményeken át Szikora Róbertig minden volt....

Tovább » Elrejt
Music FM néven regisztrált védjegyet a napokban egy ismert magyar médiavállalat – megkérdeztük a tulajdonost, mik a tervei a névvel

A Media1 információi szerint a Sláger TV-t, a Sláger FM-et, a Fishing&Hunting horgászcsatornát és a Radio Dikh néven romáknak szóló rádiót is tulajdonló Tematic Media Group védjegyoltalmat nyújtott be a Music FM kifejezésre néhány nappal ezelőtt. Radu Morart, a médiavállalat tulajdonosát kérdeztük, mit terveznek a Music FM névvel....

Tovább » Elrejt
Új cégbe szállt be a Sláger FM, a Sláger TV, a Dikh TV és a Radio Dikh tulajdonosa

Magyar Mozi TV Broadcasting Kft. néven jött létre egy új vállalkozás, amelynek Radu Morar cégcsoportja, a Tematic Media Group az egyik tulajdonosa, de a többségi tulajdon a Közép-európai Filmiroda Kft.-é, melynek alapítói között tavasszal Rogán Antal miniszter harmadik feleségének az apja, Obrusánszky Zsolt is ott volt, de azután hamar távozott a filmipari cégtől....

Tovább » Elrejt
Köllő Babett: „Sokan nem nézik ki belőlem, hogy ilyen hétköznapi vagyok”

A színésznő bár még gyerekkorában megtanult biciklizni, évekig nem pattant nyeregbe. Mikor ismét biciklizésre adta a fejét, kiderült, hogy teljesen elfelejtette hogyan kell hajtani a kétkerekűt....

Tovább » Elrejt
Fenyő Iván: „Ez a krízis tanított engem sok mindenre” – az autóbalesete után más ember lett

A színész sorsfordítónak látja 2007-ben bekövetkezett autóbalesetét, amelyet követően az önismeret felé fordult....

Tovább » Elrejt
„Ha valami logikátlanságot érzékelek én is kinyitom a számat” – Pataki Ádám és Liptai Claudia így veszekszik

A házasok az Amalfi-parton pihenték ki az év fáradalmait, ám az odáig vezető út nem volt zökkenőmentes. The post „Ha valami logikátlanságot érzékelek én is kinyitom a számat" - Pataki Ádám és Liptai Claudia így veszekszik first appeared on nlc....

Tovább » Elrejt
„Belehalnék, hogy ott a közönség, de nem lépek fel” – így látja Majka koncertlemondását Csepregi Éva

Az énekesnő egy különleges formációval adott koncertet Fehérgyarmaton, ahol Majka végül nem lépett színpadra. The post „Belehalnék, hogy ott a közönség, de nem lépek fel" - így látja Majka koncertlemondását Csepregi Éva first appeared on nlc....

Tovább » Elrejt
Eldőlt a Sláger FM frekvenciájának sorsa

A rádió a Médiatanácsnál is hamarabb közölte a hírt....

Tovább » Elrejt


Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 45 Átlag: 4.6]

1 thought on “Sláger FM”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top