Sláger FM online hallgatás

Sláger fm logó

Nem működik? Túlterhelt a rádió.
Hallgasd ide kattintva:

A SlágerFM rádióban főként a 80-as évek legjobb slágerei szólnak, megfűszerezve napjaink legjobb zenéivel, hírekkel, aktualitásokkal, színes összeállításokkal, showműsorokkal.

Betekintés a Sláger FM műsoraiba: 

Sláger Reggel: A Sláger Reggelt egy olyan, ikonikus személyiség vezeti, akit nem kell bemutatnom senki, ő Jáksó László, hazánk egyik legnagyobb showman-je. Az ő személye a biztosíték arra, hogy a hétköznap reggel 06:00-tól 10:00-ig hallható műsor valóban szórakoztató, és igényes kikapcsolódást nyújtson mindenki számára! Ez Budapest legkedveltebb reggeli show-műsora!

Sláger Délelőtt és Délután: minden hétköznap délelőtt 10 órától délután 16 óráig hallható a Sláger FM népszerű műsora a 80-as, 90-es évek legnépszerűbb slágereivel, rengeteg információval, hírekkel, játékokkal, és óránként híradókkal, hogy ne maradj le semmiről! A műsorvezető Somogyi Zoltán, aki segít, hogy jól teljen a napod!
Olvasd tovább »

Más rádiót hallgatnál?

Slágerlista: Minden szombaton, és vasárnap 16:00, és 20:00 között a Slágerlista című műsort hallgathatják, ahol a legnépszerűbb hazai, és külföldi előadók szólnak Vktorin Tamás vezényletével, és repítenek vissza minket abba a korba, amikor még nem számítógépeken írták a dalokat.

Sláger Téma: a Sláger Téma minden vasárnak este 20:00 és 22:00 között hallható a Sláger FM-en, ahol a műsorvezető Kalmár Tibor, és két sztárvendége a zene, a film, a kultúra, és a sport világának aktualitásairól beszélget.

Sláger Kult: a Sláger Kult adásában kicsit elmerülhetünk mások életében, és hétköznapi, valamint ismert személyek lelki világával, motivációival, személyiségével ismerkedhetünk meg Szani Roland vezetésével. A műsort hétfőtől csütörtökig, 22:00-tól 24:00-ig jelentkezik a Sláger FM-en.

Sláger Éjszaka: A Sláger Éjszaka minden nap segít frissnek maradni éjfél, és reggel 6 óra között, a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereivel, valamint hírekkel, aktualitásokkal. Éjjel van rá idő, hogy egy sor érdekes emberrel is megismerkedhessünk, a legnagyobb hazai zenék mellett.

Sláger Hétvége: A Sláger Hétvégén is a legjobb hazai zenékkel találkozhatsz minden szombaton, és vasárnap 10:00 és 16:00 között, a műsorvezető Garami Gábor. A zenék mellett hírek, aktualitások színesítik a műsort.

Sláger DJ: A Sláger Dj műsorában a legnagyobb slágerek szólnak a 2000-es évek zenéiből, mix verzióban, olyan műsorvezetőkkel, akiket a 20-as, 30-as, 40-es korosztálynak biztosan nem kell bemutassak, hiszen mindenki ismeri Náksi Attilát, Whiteboy, vagy éppen Császár Elődöt. Ők azok, akik garantálják a jó zenéket, és a jó hangulatot!

A legősibb utódja..

A legrégebbi magyar kereskedelmi rádió “egyenes leszármazottja” ez a rádió, mely meghonosította hazánkban az amerikai szemléletű kereskedelmi rádiózást.

1989-ben megalapították a Juventus rádiót, és megkezdődött az adás 1989 április 29-én, mint balatoni regionális adó. 1991-ben a rádió új tulajdonos alá került, máig tisztázatlan módon, és ez a munkatársak ellenállását váltotta ki az időközben csellel országos kereskedelmi rádióvá váló SlágerFM-nél. Az adás időnként több hónapra is leállt, mert a munkatársak nem voltak hajlandóak az új tulajdonos alatt dolgozni.

1993, és 2003 között többé-kevésbé országos elérésű rádióadóként üzemelt, állandó vételkörzetei a budapesti, és a Balaton térségében is fogható volt, hol nagyobb, hol kisebb területen. Többször is kísérletet tettek arra, hogy az elveszített Kab-hegyi frekvencia, és a 810kHz-es frenkcia elvesztése után ismét teljes lefedettséget biztosítsanak hallgatóik számára, azonban ezek rendre meghiúsultak.

2012 óta csupán budapesti, helyi rádióként hallható a műsora, azonban saját körzetében, és az internetes rádiók között is igen nagy népszerűségnek örvend. 2013-ban a több tulajdonosváltáson átesett adó ismét gazdát cserélt, és a dán-magyar tulajdonban lévő Ayudate Investment Group vásárolta meg a rádiót üzemeltető céget.

Jelenlegi tulajdonosa 2015 június 15-én vásárolta meg a céget, a Fishing and Hunting, DOQ, és Sportklub nevű tévécsatornákat üzemeltető Tematic Group Kft. Az adó átvétele után azonnal bejelentette a változásokat, és 2015 november másodikán a “Juventus a Sláger FM” reklámkampánnyal vezették fel az arculatváltást.

A következő nagy változást a csatorna életében a Nemzeti Média-és Hírközlési hatóság, azaz az NMHH Médiatanácsának döntése okozta, ugyanis a gyermekek védelmére vonatkozó szabályok megsértése miatt, a csatorna médiaszolgáltatási jogosultságát nem hosszabbítja meg.
A tulajdonosok a hírre tárgyalásokba kezdtek a Rock FM-el, és a sikeres egyeztetéseket követően 2019 február 2-án a Rock FM korábbi csatornáin kezdte meg a sugárzást az adó, az addigi lefedettségi területének mintegy dupláján.

SMS számuk: +36/30/30/30/103
Email címük: [email protected]
Weboldaluk címe: https://slagerfm.hu
YouTube csatornájuk >>


Sláger FM
 Baltimora - Tarzan Boy

Legutóbb játszott

 •   Baltimora - Tarzan Boy
 •   Magna Cum Laude - Színezd újra
 •   Sl
 •   Beyoncé - Texas Hold 'em
 •   Soul Asylum - Runaway Train
 •   Sl
 •   Charlotte Perrelli - Hero
 •   Charlotte Perrelli - Hero
 •   Sl
 •   SLÁGER FM - HÍREK


Legújabb rádiós hírek

Csalásra figyelmeztet a Sláger FM

Somogyi Zoltán, a Sláger FM egyik műsorvezetőjének nevével visszaéltek, senki ne dőljön be neki!...

Tovább » Elrejt
Reklámmentes csatornát indít a Sláger FM

Startol a Sláger FM Premium....

Tovább » Elrejt
„Bevallom, félek a rossz kommentektől, mert rossz kedvem lesz” – Liptai Claudiával beszélgettünk

Új formátummal jelentkezik a 95.8 Sláger FM, amely a rádió digitális platformjain - Youtube és minden podcast felületen - mutatja be Liptai Claudia talkshow-ját, „a Nő a tét” című műsort. Nemcsak a megjelenés helye, de a formátum tematikája is igazi újdonság. Liptai Claudia és stúdióvendégei minden adásban olyan témákat járnak körül – a toleranciától a meztelenségig – amelyekben egy közös vonás van: a kendőzetlen őszinteség....

Tovább » Elrejt
Hatalmas bejelentést tett Liptai Claudia: új műsorral jelentkezik YouTube-on

Új vizekre evez a műsorvezető....

Tovább » Elrejt
Liptai Claudia A Nő a Tét címmel új talkshowt indít a YouTube-on

A Sláger FM digitális platformjain indul el Liptai Claudia új műsora, A Nő a Tét....

Tovább » Elrejt
Görgényi Fruzsi: „Néha elgondolkodom, kész csoda, hogy ezen a pályán vagyok”

A színésznő nem csinál titkot abból, hogy a castingok a mai napig nagy stresszel járnak számára....

Tovább » Elrejt
Liptai Claudia vallomása: „Üvöltve zokogtam”

A műsorvezető elárulta, hogy tinédzserként melyik volt az egyik legmeghatározóbb olvasmányélménye, amelynek végére érve sírásban tört ki....

Tovább » Elrejt
Élő adásban együtt gyűjt adományt a Sláger FM és a Sláger TV

Luca-napra időzítette a különféle celebritások segítségével levezényelt jótékonysági napot a két csatorna....

Tovább » Elrejt
Kajdi Csaba szerint az insta-modellek nem állnák meg a helyüket a valódi modell-szakmában

A modellügynökség vezetője szerint nem lehet egy lapon említeni a profi modelleket és a kizárólag Instagramon pózoló-reklámozó tiszavirágú életű fiatalok produktumát....

Tovább » Elrejt


Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 45 Átlag: 4.6]

4 thoughts on “Sláger FM”

 1. Sziasztok
  Nem tudom ki az aki énekelte a Kicsi gyere velem című dalt
  Csak annyit szeretnék mondani, hogy nem biztos, hogy énekelnie kellene a kedves hölgynek.
  Ne dicsérjük azt ami nem jó.

 2. Miért kell erőltetni a Cyla felé műsor vezetését kiraz a hideg a hangjától Olyankor kikapcsolom a rádiót A Patriota bemutatta a #műsorvezetőt#

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top