KORONAfm100 online hallgatás

A rádió automatikusan elindul, néhány másodpercen belül.
A hangerő, leállítás és minden egyéb vezérlés a kijelző alján található

KoronaFM100 online
 

KORONAfm100 – 20 éve az éterben!

Állomásunk a ’90-es években zajló magyarországi folyamatokra jellemzően önkormányzati adóból lett kereskedelmi rádió, amely 1999. április 1-jén indult, már akkor is 24 órás műsorsugárzással. Kezdetben Korona Rádió néven működtünk, utalva a vételkörzet központjául szolgáló Kalocsa történelmi szerepére: a város első vallási vezetője, Asztrik „koronázó érsekként” ismert – ő volt az a pápai követ, aki I. (Szent) István király koronáját hozta Rómából.

Az első években egy helyi szálloda emeleti szobájában rendeztük be a stúdiót, majd beköltöztünk első látványstúdiónkba, ami a műsorstruktúra, így a stáb folyamatos bővülése miatt hamar kicsinek bizonyult. Végül megtaláltuk a legmegfelelőbb otthont, a Kalocsa belvárosában a kétezres évek elején kiépült Negyvennyolcasok terén – itt szintén kirakatba tettük a stúdiót, hogy még közvetlenebb kapcsolatban legyünk az emberekkel.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az évek során az itt élők barátaivá, mindennapjaik társaivá váltunk, bármiben számíthatnak ránk. Független helyi hírszolgáltatásunk az első számú hírforrás lett: reggeli magazinjaink a leghallgatottabb időszakok közé tartoznak a nap során, weboldalunk „Régió hírek” rovata több tízezer egyéni látogatót vonz havonta, mivel tudják, hogy gyorsan és minden körülmények között objektíven dolgozzuk fel a helyi eseményeket. Közösségi oldalaink közül a Facebook-oldalunk kiemelkedően magas, húszezres követőbázisára vagyunk a legbüszkébbek, de ugyanúgy egyedi tartalmakat kínálunk az Instagramon is, ahol szintén dinamikusan növekszik a követőink száma.

Kattints ide a lejátszáshozKattints ide a lejátszáshoz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.