KORONAfm100 online hallgatás

KoronaFM100 online

KORONAfm100 – 20 éve az éterben!

Állomásunk a ’90-es években zajló magyarországi folyamatokra jellemzően önkormányzati adóból lett kereskedelmi rádió, amely 1999. április 1-jén indult, már akkor is 24 órás műsorsugárzással. Kezdetben még a KORONAfm100 előtt Korona Rádió néven működtünk, utalva a vételkörzet központjául szolgáló Kalocsa történelmi szerepére: a város első vallási vezetője, Asztrik „koronázó érsekként” ismert – ő volt az a pápai követ, aki I. (Szent) István király koronáját hozta Rómából.

Az első években egy helyi szálloda emeleti szobájában rendeztük be a stúdiót, majd beköltöztünk első látványstúdiónkba, ami a műsorstruktúra, így a stáb folyamatos bővülése miatt hamar kicsinek bizonyult. Végül megtaláltuk a legmegfelelőbb otthont, a Kalocsa belvárosában a kétezres évek elején kiépült Negyvennyolcasok terén – itt szintén kirakatba tettük a stúdiót, hogy még közvetlenebb kapcsolatban legyünk az emberekkel.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az évek során az itt élők barátaivá, mindennapjaik társaivá váltunk, bármiben számíthatnak ránk. Független helyi hírszolgáltatásunk az első számú hírforrás lett: reggeli magazinjaink a leghallgatottabb időszakok közé tartoznak a nap során, weboldalunk „Régió hírek” rovata több tízezer egyéni látogatót vonz havonta, mivel tudják, hogy gyorsan és minden körülmények között objektíven dolgozzuk fel a helyi eseményeket. Közösségi oldalaink közül a Facebook-oldalunk kiemelkedően magas, húszezres követőbázisára vagyunk a legbüszkébbek, de ugyanúgy egyedi tartalmakat kínálunk az Instagramon is, ahol szintén dinamikusan növekszik a követőink száma.

Hivatalos weboldal: koronafm100.hu


Más rádiót hallgatnál?


KORONAfm100
 Itthon vagy...Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 6 Átlag: 5]

1 thought on “KORONAfm100”

  1. A visszaváltással japcsolatban kérdezem. A szelektív kuka díja kevesebb lesz? Valamikor a Tescoban működő üvegvisszaváltó automata visszadobálta a visszavaltani akaró üveget. Majd a palackot vigyük haza mindaddig míg hajlandó lesz elfogadni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top