Mercy Rádió online hallgatás

mercy rádió

Hallgasd online a magyar Mercy rádiót.

A Mercy rádiót Strein Attila (Miki) a Mercy együttes vezetője és Hegedűs Erzsi alapította, Szlovákiában, ezelőtt 8 évvel, 2012-ben. A rádió elsődleges célja, hogy a nap 24 órájában igazi magyar zenét közvetítsen a magyarság számára. Itt nem csak Mercy együttes számai hallhatók, hanem óriási magyar zenei repertoárból is felcsendülnek dalok.

A rádió a fő csatorna mellett több mint 30 egyéb tematikájú adást sugároz, ennek köszönhetően a kabarét, a mulatóst, de akár mesét is hallgathatnak a rádiózók. Sajnos a rádiót és az együttest nagy tragédia érte 2017 januárjában, amikor is a frontember születésnapján felköltözött az égiek közzé, hogy ott zenélhessen tovább.
Olvasd tovább »

Más rádiót hallgatnál?

Kinek ajánljuk a Mercy Rádiót?

Bár az adó Szlovákiában jött létre, de az egész magyarságnak szól, minden korosztály, és minden zenei irányzatot kedvelő megtalálja benne a helyét. A rádiónak 30 tematikus csatornája van, hangoskönyveket hallgathatnak, rock, pop, rap számok, mulatós, retró, disco, vagy rap? Itt minden megtalálható, a 60-as évektől napjainkig!
Ha szeretnéd végre kibulizni magad, vagy egy hangoskönyvvel művelődnél kicsit, komolyzenére vágysz, vagy egy jó rockszámra? Itt mindent megtalálsz!

Egy kis ízelítő a kínálatból:

A kizárólag interneten hallható rádió már 8 éve töretlenül hisz abban, hogy lehet minden igényt kielégítően rádiózni, és ebben a szellemben készítik csatornáikat.

50′-es évek Magyar Rádiója: Talán nem kell túlragozni, itt bizony az összes magyar, 50-es évekbeli zene megtalálható, a már ismert, és a ritkaságnak számító dalok is!

60′-70′-es évek Magyar Beat Rádiója:
A magyar beat hőskorszaka, ahol olyan zenék születtek, melyek máig hatnak, formálják a zenei kultúrát. Nem csoda, ha sokan szeretik hallgatni, és itt éjjel-nappal megtehetik.

80′-as évek Magyar Rádiója:
Azok a boldog 80-as évek! A Disco korszak legjava, felejthetetlen, hazánkban a nyugat felé nyitástól igazi, nyüzsgő világ! Ezt adja vissza a kor összes zenéje!

90′-es évek Magyar Rádiója:
Ha a 80-as évek a nyüzsgés, a 90-es évek a robbanás korszaka! Sok új zenei irányzat, és nagyon pörgős zenék jellemezték.

Blues Magyar Rádió:
A blues minden könnyűzenei műfajok ősatyja, de legalábbis merítettek belőle. A magyar blues ugyan nem világhírű, de megkapó szövegeivel, kellemes, ritmusos zenéivel bárki kedvencévé vállhat, ahogyan ez a tematikus adó is.

Disco Magyar Rádió:
A discozenén egész generációk nőttek fel, ezen a csatornán pedig egész nap, végtelenítve hallhatjuk, mintha csak a táncteremben lennénk!

Gyerekdalok Magyar Rádiója:
Kisgyermekes szülőknek szinte kötelező! Éjjel-nappal gyerekdalok, amik segítenek a lurkónak ellazulni, és kipihenni a rengeteg ingert, ami éri. A zene terápiás eszköz is lehet, és az együtt éneklés segít, hogy még közelebb kerüljön a szülő a gyermekéhez.

Hangoskönyv Magyar Rádió:
Hangoskönyvek minden mennyiségben! Bármiről is szeretnél meghallgatni egy jó könyvet, itt biztosan megtalálod!
Jazz Magyar Rádió: Ha szereted a jazzt, ez a te helyed, jazz zene, minden mennyiségben, minden nap, és minden órában!

Kabaré Magyar Rádió:
Rossz a kedved? Vagy csak felüdülnél? Ezen a tematikus rádión biztosan megkapod azt, amire vágysz!

Komolyzenei Magyar Rádió:
Nem csak a könnyűzene létezik, és nem csak a könnyűzene rajongóira gondolt a a Mercy Rádió! A komolyzene is tud olyan üdítően hatni ránk, vagy épp melankóliába ringat, mint bármely más zenei irányzat. Aki szereti a komolyzenét, annak ez lesz a kedvenc csatornája.

Magyar népzenei (autentikus) Magyar Rádió:
A magyar népzenének nagyon régi gyökerei vannak, őseink élete köszön vissza ránk ezekből a dalokból. Gyermekként talán még magunk is énekeltük, ha mostanra feledésbe is merültek ezek a nemzeti öntudat számára oly fontos zenék. Elevenítsük fel itt, milyen sokrétű, milyen sok hangzásvilágú is a magyar népzene.

Mese Magyar Rádió:
Magyar mesék, végtelenítve. A szülők álma, a gyermek nem nézi a mesét, hanem ő maga is „dolgozik” rajta, elképzeli a szituációkat, és fejlődik mind szelleme, mind lelke. Ha gyermeke van, keresve sem talál jobb rádiót!

Vers, próza Magyar Rádió: Versek, és rövid irodalmi művek gyűjtőhelye ez a rádió, munkába menet, vagy az otthoni teendők közben kellemes kikapcsolódást nyújthat.

Hivatalos webhely: http://mercyradio.eu


Kattints ide a lejátszáshozKattints ide a lejátszáshoz
embed2Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 13 Átlag: 4.9]

8 thoughts on “Mercy Rádió”

  1. Illés László

   Nov. 22.-én éjjel olyan fél egy körül hallottam a kabaré sávotokon egy ey Hofi összeállítást, amit és soha sehol és nagyon tetszett. Egy linken eltudnátok küldeni ez e-mail címemre? Nagyon jók a műsorait. Illés László Kaposvár.

 1. Who Otto Chacha

  Túl sokat nyomja a saját „fényező” reklámjait (vatta), valószínű nem hirdet nála senki, de szeretné, ezért fenntartja a reklámblokkok helyeit.
  Ha nincs a reklámból bevétele, akkor meg miért szemetelik bele a saját dolgai kellős közepébe?

 2. Nincsenek rá szavak annyira isteni rabja vagyok pedig még csak 3 napja fedeztem fel.Köszönöm hogy van szeretném sokáig hallgatni !!!!!!!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top