Válts ezekre: Best FM Debrecen | Best FM Nyíregyháza

Best FM online hallgatás

Best FM

BestFM a 90-es, és a 2000-es évek legjobb zenéit adja, felesleges duma nélkül! Nagy multú, a hazai kereskedelmi rádiózás egyik patinás szolgáltatója, 1998 óta adják a legjobb zenéket!

Műsoraik:

Minden reggel 6 órakor Dominik Zsolt vezényletével kezdődik a Best Reggel, és kitart egészen délig, így ez ma Magyarország leghosszabb zenei műsora! A felesleges dumát meghagyják másnak, ők a zenének élnek, méghozzá a 90-es, 2000-es évek legnagyobb slágereivel, amik, valljuk be, sokunkba ébresztenek romantikus érzéseket, és idéznek emlékeket.

A műsort csupán a rövid hírblokkok szakítják meg, melyekből tájékozódhatunk a legfrissebb hírekről.
A műsorvezető nem csupán vezeti a műsort, de interaktív módon vesz részt a hallgatók életében is, hiszen üzeneteket fogad, és ad át Viberen, SMS-ben, valamint a Best FM Facebook oldalán is lehet vele kommunikálni, egészen délig!
Olvasd tovább »


Más rádiót hallgatnál?

Déltől B Németh Dia veszi át a mikrofont, és délutáni ötig folyamatosan hozza a legjobb zenéket, legnagyobb slágereket a hallgatóknak! Csupán óránként szakítja meg a műsort egy-egy rövidke hírblokk, így ekkor sem a dumáé, hanem a zenéé a főszerep! Ha jó zenéket akarsz a közelmúltból, a 90-es, és 2000-es évekből, akkor hangolj rá itt! 

Délután öttől sem kell lemondanod a kedvenc zenéidről, ekkor ugyanis Király Dávid műsorvezető lép szolgálatba, hogy valóban király zenékkel szórakoztassa a nagyérdeműt. 
Dávid is nagyon aktív, hiszen délután öttől egészen este tízig fogadja a hallgatók üzeneteit a megszokott csatornákon, azaz Viberen, SMS-ben, de akár a Facebookon írott üzenetben is, hiszen a rádió Facebook oldalát is figyelemmel kíséri! 

Éjjel sem kell lemondani a zenéről, ekkor ugyan interaktív műsor nincs, de továbbra is a legjobb zenék szólnak, egészen reggelig, megszakítás nélkül! 

 

Most ejtsünk néhány szót a Best FM rádió történetéről!

Ahogyan a bevezetőben is említésre került, a rádiót 1998-ban alapították Debrecenben, Rádió FM95 néven. Nem nehéz kitalálni, hogy a debreceni 95,0 MHz-es frekvencián kezdődött a sugárzás, 1998 decemberében. Gyorsan a térség leghallgatottabb rádiójává vált, amit az akkor is játszott kiváló zenéinek, és a helyi hírekre összpontosító hírblokkjainak köszönhetett.

2012-ben a rádió is változáson esett át, nem csak a világ, az FM 104,6-os frekvenciára költözött a rádió, és egyúttal arculatváltáson is átesett. Az új frekvencián már a mai nevén a Best FM név alatt sugározta a műsorait. 
2018-ban, amikor a Retro Rádió országossá vált, megüresedett a Nyíregyházi 103,9-es frekvencia, és pályázatot írt ki rá a Nemzeti Média És Hírközlési Hatóság, azaz az NMHH. A frekvencián szintén Best FM néven indult egy rádióadó, aminek hangzóarculata teljesen megegyezett a debreceni Best FM hangzóarculatával. A két rádió stábjában is volt közös ember, név szerint Gaál Tamás, aki az új rádió egyik műsorvezetője lett, míg a debreceni rádióban korábban a hírszerkesztői feladatokat látta el.

Szakmai körökben ekkor röppentek fel az első hírek, hogy a Best FM, a Rádió1-hez hasonlóan országos rádióvá kíván válni, de erre semmi további jel nem mutatott. 
A terjeszkedési szándék akkor vált egyértelművé, amikor a budapesti 99,5 MHz-en sugárzó Magyar FM tulajdonosa, a Tranzisztor Kft védjegyet jelentett be a “Best FM” márkanévre, és levédette a rádió szlogenét, is, “A legjobb zenék” mondatot.

A Magyar FM elnémulása után megpályáztatták a budapesti frekvenciáját, valamint több másik nagyváros frekvenciáját is, így a győri, zalaegerszegi, egri, és a székesfehérvári frekvenciákat. A Best FM nyerte mindegyik frekvenciát, és indíthatott saját adást.
Székesfehérváron 2019 április 29-én kezdtek sugározni, Egerben 2019 június 19-én indult az adás, Zalaegerszegen kicsit később, augusztus 19-től hallható a rádió, a győri 2019 augusztus 23-án indult volna, azonban ott azóta sem szólalt meg a Best FM.

Utoljára indult be a budapesti adás, 2019 szeptember 16-án késő este azon a hullámhosszon, amit kezdetben a Rádió Q, majd a Retro Rádió, végül a Magyar FM használt.
Az országossá válás után minden adókörzetben azonos műsorrendet vezettek be, kivéve a debrecenit, ott a korábban megszokott hangzóarculat várja a rádióhallgató közönséget.

A Best FM hivatalos weboldala: https://www.bestfm.hu

Az országos sugárzáson kívül elérhető a rádió helyi sugárzása is többekközött Debrecen és Nyíregyháza településén is.


Best FM
 Best FM - A legjobb zenék

Legutóbb játszott

 •   Best FM - A legjobb zenék
 •   Pápai Joci - Ott vársz rám
 •   Gio Bacio - Funky Groove
 •   Rúzsa Magdolna - Mosd fehérre
 •   Sophie Ellis Bextor - Murder On The Dancefloor
 •   Best FM - A legjobb zenék
 •   Tom Jones/Heather Small - You Need Love Like I Do (Don't You?)
 •   Keane - Everybodys Changing
 •   Horváth Tamás - Meggyfa
 •   Faith No More - Easy


Legújabb rádiós hírek

Megbírságolta a Médiatanács a Best FM-et, a Balaton Rádiót és a Maxi Rádiót, valamint elindított két újabb rádiós frekvenciapályázatot

A MaxiRádió, a Balaton Rádió és a 88,9 – BestFM rádiók nem teljesített vállalásai miatt szabott ki pénzbüntetést a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa e heti ülésén. A testület ezenkívül két helyi rádiós frekvencia pályázati felhívását is véglegesítette....

Tovább » Elrejt
Szikora Róberttel együtt dícsérte a rádiózást Tiszttartó Titusz, Rákóczi Feri, a Coca-Cola egyik igazgatója és több más szakember a Nagy Rádiós Napon

Először tartották meg a múlt héten a Nagy Rádiós Nap konferenciát, ahol a rádióban rejlő lehetőségekkel kezdve az első rádiós élményeken át Szikora Róbertig minden volt....

Tovább » Elrejt
Megszólalt a Best FM volt műsorvezetője, aki korábban élő adásban politikai nyomásgyakorlást emlegetve távozott

„Némaságban minden hangos” – írja Molnár Gina. Azt is, hogy bátorságot szeretne kívánni azoknak, akik hasonló cipőben vannak, mint ő....

Tovább » Elrejt
Élő adásban mondott fel a Best FM rádiósa

Molnár Gina szerint még Magyarország leggazdagabb embere sem akarja bejelenteni a dolgozóit. The post Élő adásban mondott fel a Best FM rádiósa first appeared on nlc....

Tovább » Elrejt
Élő adásban jelentette be távozását egy debreceni rádiós, miután katásként nem jelentették be

A Mészáros Lőrinc bizalmasának tulajdonában lévő Best FM rádiósa, Molnár Gina politikai nyomásról is beszélt elköszönő üzenetében....

Tovább » Elrejt
A kata és politikai nyomás miatt távozik egy debreceni rádiós

Molnár Gina élő adásban mondott olyanokat, amiket ritkán hallani NER-közeli médiumban. The post A kata és politikai nyomás miatt távozik egy debreceni rádiós first appeared on 24.hu....

Tovább » Elrejt
Élő adásban politikai nyomást emlegetett, majd elbúcsúzott a hallgatóktól a Mészáros Lőrinc-közeli Best FM műsorvezetője

Szerdán élő adásban köszönt el az egyik Mészáros Lőrinchez közeli rádió, a Best FM Debrecen hallgatóitól Molnár Gina rádiós műsorvezető, aki elmondta, miért távozik a médiaszolgáltatótól....

Tovább » Elrejt


Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 36 Átlag: 4.5]

2 thoughts on “Best FM”

 1. A Budai Irgalmasrendi kórház dolgozóinak kérnék egy számot a vasárnapi munkavégzés jó hangulatáért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top