126 Online Rádió hallgatása

Üdvözlünk az online rádióhallgatás világában!

Létrehoztunk egy olyan gyűjtőoldalt ami Magyarország összes nagyvárosi és kisebb helyi adóját is összegyűjti számodra. Gondosan összeválogattuk egy helyre tehát az összes FM adó mellett az online rádiók listáját is.

Ezeket bármikor hallgathatod internet segítségével, itt az Online Rádión!

Nincs már nehéz dolgod, ha szeretnéd kedvenc médiádat számítógépen vagy telefonon hallgatni.
Legyen számodra a best top adó akár egy magyar retró rádió vagy aktuális sláger (dance) itt mindent megtalálsz és meghallgathatsz ha van internet az eszközödön.

„Sok NET kell hozzá?”

Szerencsére nem! A legtöbb rádió egyszerre több sugárzási minőséget is biztosít a hallgatók számára. Mi ezeket összegyűjtöttük Neked és minden esetben azt indítjuk el, aminek a hangzása a legélvezhetőbb mindamellett, hogy az adatforgalmadat is csupán minimálisan használja.

Természetesen mivel szolgáltatója válogatja ezért sokszor más és más a minőség, de ha az Online Rádión hallgatod a sugárzást, mi igyekszünk mindig a legoptimálisabb minőség/internetfogyasztást elindítani Neked.

Online Rádió

Nem találom a kedvenc adómat! Miért?

Sajnos a mi erőforrásunk is véges. Mivel a weboldalon megpróbáltunk minden rádiót összegyűjteni, de valószínűleg a legnépszerűbb adók mellett néhány kisebb -vagy számunka ezidáig ismeretlen- adó elkerülhette a figyelmünket.
Ebben az esetben jelezd nekünk az oldal alján található Kapcsolat menüpont segítségével és mi akár perceken belül elérhetővé tesszük a számodra!

Bármilyen egyéb kérdésed adódna az oldal működésével kapcsolatosan, kérlek jelezd és mi igyekszünk mielőbb megoldani!

Állandóan változó technika

Ha nem indul el az adás, annak két oka lehet:

  1. Gyenge az interneted: Ez legtöbb esetben mobil eszközökön fordulhat elő, ha rossz a térerő a jelenlegi környezetedben. Ez ellen sajnos nem lehet sokat tenni.
    Ami megoldás lehet ennek ellenére:
    – Próbálj meg néhány méterrel arrébb menni, elképzelhető, hogy jóval erősebb lesz ott a mobilszolgáltatótól kapott jel így probléma nélkül menni tud a lejátszás.
    – Lehetőség szerint csatlakozz fel WIFI-re és hallgasd arról a zenét.
  2. Technikai hiba az oldalon:
    Bizony, sajnos ez is előfordulhat. Ha azt tapasztalod, hogy Nálad minden rendben van, de az oldal nem indítja el a lejátszást, akkor segítsd a munkákat ha van időd 1 gyors bejelentéssel. Így neked és több száz embernek tehetjük mielőbb szebbé a napját!

Kellemes kikapcsolódást kívánunk a számotokra!

Az oldalon összegyűjtött lista ide kattintva érhető el. Itt nincs más dolgod csak válassz a számodra szimpatikusra és kezd el hallgatni!

Ha az internetes sugárzások hátteréről kicsit többet szeretnél megtudni, akkor ajánljuk az erről szóló Wikipedia oldalt.

Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 4 Átlag: 5]
Scroll to Top