Nosztalgia rádió online

Nosztalgia rádió logó

A Nosztalgia rádió 3 évtized és napjaink legjobb slágereit sugározza, kizárólag online. Sugárzási ideje főleg az 1970, 1980 és 1990 évek ismert zenéit szólaltatja meg. A világon szerte élő magyaroknak zenélnek.
Mottójuk: ha magyar vagy és szereted a zenét, itt a helyed. Csak zene szól a nap 24 órájában, reklámok nélkül. A rádió 2017-ben jött létre, 2020-ban átvette egy argentin magyar csoport, azóta szünet nélkül szól.

Milyen egy igazi Nosztalgia rádió?

A nosztalgia stílusú rádió általában olyan zenéket sugároz, amelyeket a hallgatók már régóta ismernek és szeretnek. Az ilyen rádiók gyakran játszanak régi dalokat, lemezeket, filmek és tévéműsorok ismert zenéit, valamint műsorokat, amelyek a régmúlt eseményeiről, személyiségeiről és kulturális jelenségeiről szólnak. A nosztalgia stílusú rádió általában olyan hallgatókat céloz meg, akik szeretik az örökzöld slágereket és azokat a zenéket, amelyek a múltból származnak.
Jelen Nosztalgia rádió ezeknek a feltételeknek tökéletesen megfelel. Ennek eredményeként ajánljuk a régmúlt zenék szerelmeseinek és mindenkinek aki a 20.századi zenék mellett nőtt fel.

A csatorna szlogenje: “Zene mánia éjjel-nappal”
Weboldalának címe: nosztalgiaradio.eu


Más rádiót hallgatnál?


Kattints ide a lejátszáshozKattints ide a lejátszáshoz
embed2Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 7 Átlag: 5]
Scroll to Top