Nonstop Rádió online hallgatás

Nonstop rádió logó

Frissítés: A Nonstop rádió névváltozását követően immár Danubius rádió néven hallgatható.

Más rádiót hallgatnál?

Rátaláltál Magyarország legváltozatosabb zenei rádiójára. A Nonstop Rádió műsorában nincs beszéd, csak –ahogy szlogenünk is szól- zene, retrótól a mai slágerekig, szünet nélkül. Ez a rádió egy online rádióállomás, kiemelkedő változatosságban, profi rádió arculattal, amely merész és, formabontó. A rádióban nincs semmi más, csak zene, retrótól a mai slágerekig.

A Nonstop Rádióban hihetetlen változatosságban hallgathatod a ’80-as, ’90-es, 2000-es évek zenéit és napjaink legnagyobb slágereit, ahogyan egyetlen más rádióban sem. A Nonstop Rádió Magyarország adásába csak azok a dalok kerülnek be, amelyek megfelelnek a Nonstop Rádió követelményeinek, átmennek szűrőnkön, és valóban változatos zenei élményt nyújtanak. Csak zene. Beszédmentes, politikamentes, független. Kizárólag a legnagyobb slágerek retrótól a mai slágerekig.

Mindig figyelünk…

Egyfolytában, minden egyes napon monitorozzuk az audió- és videó streaming oldalakat. Megvizsgáljuk, mik azok a zenék, amiket a legtöbben szeretnek Magyarországon. Kiválasztjuk a legjobbakat, a legnagyobb slágereket, aztán olyan sorrendben tesszük a Nonstop Rádió adásfolyamába, hogy az a lehető legváltozatosabb legyen. A retró klasszikusokat ugyanúgy megtalálod a Nonstop Rádióban, mint a legfrissebb, mai slágereket. Negyedórán belül biztosan hallasz ilyet is, olyat is. Csak a legjobbakat. Csak zene, retrótól a mai slágerekig, Magyarország beszédmentes online rádiójában.

A Nonstop Rádió Magyarország…

…egy különleges, „Full Service” formátumú adó, amely hazánkban még nem terjedt el, sőt: tőlünk nyugatabbra is csak most kezdik felfedezni, hogy a hallgatók nem kifejezetten egy stílust vagy egy korszak zenéjét akarják egész nap hallgatni, hanem vágynak valami pluszra is. A Nonstop Rádió az aktuális trendekkel tisztában van, de velük szembehelyezkedve nem egy bizonyos stílusirányzatot vagy korszakot akar lefedni. Sőt: ellenkezőleg! A Nonstopon minden korból csak a legjobb zenék szólnak. Ezért véljük úgy, hogy a Nonstop Magyarország legváltozatosabb rádiója. Csak zene, retrótól a mai slágerekig, a ’80-as, ’90-es, 2000-es évek legjobbjai, a legnagyobb mai slágerekkel kiegészítve.

Az online rádióknak nincsenek olyan jellegű korlátjai, mint az FM frekvenciákon sugárzó adóknak. Nincsenek az FM-en sugárzó adókat megfojtó korlátozások és elvárások sem. Nincsenek zenei kvóták és feltétlenül kitöltendő beszédmennyiség. Nincsenek előre megszabott témák, elcsépelt hangok, ugyanolyan gondolatok és szörnyű, érdektelen interjúk. A női jó tanácsok, a férfias viták… a szakértők és a megfejtők… mehetnek máshová fejet tágítani. Horoszkóp, tréfálkozás, naptár, unalmas játékok? Mind a zenétől veszik el az időt. A többieké lehetnek! De ami a legfontosabb: a Nonstop Rádióban nem hallasz politizálást, sem balról, sem jobbról. Nálunk tényleg csak zene szól, abszolút politikamentesen. És csak a legnagyobb slágerek, kiválogatva, minden egyes zenei korszakból.

A rádiónál nincs az FM-en sugárzó rádiókat gyakran sújtó akadozás, rossz vétel, adáskimaradás, hiszen az interneten sokkal jobb minőségben garantáljuk a változatosságot, mint más rádiók. Ha stabil a netkapcsolatod, a Nonstop megszakítás nélkül szolgáltatja neked a legnagyobb slágereket.

Magyarországon a mobilinternet-lefedettség és a hálózat gyorsasága nemzetközi szinten is igen jó helyen áll. A jövő nyilvánvaló: rádiózás az interneten. Nonstop Rádió online: csak zene, retrótól a mai slágerekig.
Egyetlen olyan rádióállomás létezik Magyarországon, ahol 0-24-ben csak a legnagyobb slágerek szólnak beszéd és bármilyen megszakítás nélkül. Ez a Nonstop Rádió. Az online rádióállomások közül kiemelkedő hangzás és változatosság.


Nincs ilyen állomás.Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 3 Átlag: 4.3]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top