Cool FM online hallgatás

COOL FM

2001 óta vagyunk jelen a hazai rádiózásban, 2003-tól 2012-ig Budapesten az FM 107,3-on is hallgathatók voltunk, mint az első kisközösségi rádió Magyarországon. Azóta az interneten az egyik legnépszerűbb és leghallgatottabb rádióvá váltunk – köszönjük! Aktuális kedvencek és újdonságok szólnak nálunk, óránkénti hírekkel, időjárás előrejelzéssel és sporthírekkel is. Legyél otthon vagy úton, okostelefonodon bárhol, bármikor tudsz minket hallgatni, így az autódban is! No.1 hit music – COOL FM – nagyon szeretem! Olvasd tovább »


Más rádiót hallgatnál?

A rádió zenei stílusa változatos, és különleges helyet foglal el a magyar rádiózás palettáján. A Cool FM általában a legfrissebb slágereket és a legnagyobb popzenék egyvelegét játssza, amelyeket különleges adásokban és műsorokban jelenítenek meg. A célközönség a fiatalok és a középkorúak, akik szeretik a modern, dinamikus és lendületes zenéket.

A Cool FM rádió műsorai nagyon változatosak, és számos zenei műsorral rendelkezik. Néhány az állandó műsorok közül a következők: a reggeli show, a délelőtti és délutáni műsorok, a hétvégi buli, az esti mix és a Top 40 műsor. Emellett a Cool FM rendszeresen interjúkat készít a legnagyobb hazai és külföldi zenészekkel is, így a hallgatók betekintést kaphatnak a kedvenc előadóik mögötti életbe.

A Cool FM rádió azonban nem csak zenei műsorokkal rendelkezik. A rádió egy sor más műsort is kínál, például hírműsorokat, szórakoztató műsorokat és interaktív műsorokat. Az interaktív műsorokban a hallgatók aktívan részt vehetnek a műsorban, például telefonon keresztül vagy az interneten keresztül.

Ha szeretne további információkat kapni a Cool FM-ről, akkor érdemes ellátogatni a rádió hivatalos weboldalára. Itt a hallgatók további részleteket találhatnak a műsorokról, a DJ-król és az állandó adásokról. A Cool FM rádió valóban egy olyan rádióállomás, amelyre büszkék lehetünk a magyar rádiózásban, és amelynek hűséges hallgatói rendszeresen élvezik a modern és lendületes zenei műsorait.


COOL FM
 no.1 hit music

Legutóbb játszott

  •   Rita Ora - Let You Love Me
  •   Miley Cyrus - Flowers
  •   Ed Sheeran - Castle On The Hill
  •   Niall Horan - Heaven
  •   PNAU / Khalid - The Hard Way
  •   Sigma - Nobody To Love
  •   Nicky Youre - Eyes On You
  •   Damon Paul Beccy - I Love You Always Forever
  •   Ariana Grande - Break Free
  •   P!nk - TRUSTFALL


Legújabb rádiós hírek

Country zenét játszó rádió indult Magyarországon

Az adó a COOL FM online családjának legújabb tagja....

Tovább » Elrejt
Country zenére szakosodott online rádió indult Magyarországon

A COOL FM internet rádiós családjának legújabb csatornájával réteg igényeket igyekeznek kiszolgálni a rádió szerkesztői....

Tovább » Elrejt


Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 20 Átlag: 4.9]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top
Scroll to Top