Retro Rádió online hallgatás

Retro Rádió hallgatói csoport

retro rádió logó

Retro Rádió kizárólag a 60-as, 70-es, 80-as évek nagy slágereit játssza, egyetlenkentént a hazai országos kereskedelmi rádiók közül. Olyan nagy, mindenki számára ismert előadók zenéivel, mint Koncz Zsuzsa, Kovács Kati vagy Aradszky László, de a korszak ikonikus zenekarai is helyet kapnak, az Omega, az Edda, a KFT, vagy éppen a Bikini. 

Ha szeretnél igazán elmerülni a nosztalgiában, vagy csak vágysz az eredeti disco hangulatra, esetleg némi igazi rockzenét hallgatnál, ezen a rádión biztosan megtalálod a neked való műsort! 

Ha a mai, friss zenéket keresed, akkor nem jó helyen jársz, itt kizárólag a régi idők slágerei szólnak! 

  

A Retro rádió műsorai:

Retro reggel: Hétköznap minden reggel 06:00-tól 10:00-ig hallható színes, zenés műsor, Hudák Anita, és Hepi Endre műsorvezetőkkel. 

Zenék, pletykák, valamint az aznapi, de évekkel korábban történt eseményeket is felelevenítik. A “Kinek szól a taps” műsorban pedig mindenki köszöntheti ismerőseit, barátait rokonait, akár házassági évforduló, gyermekáldás, vagy születésnap alkalmából. 

Retro nappal: Minden hétköznap Leier Tímea várja a rádió hallgatóit 10:00 és 16:00 között, a 60-as, 70-es 80-as évek legnagyobb slágereivel, és a halgatókkal együtt idézik fel ennek a felejthetetlen korszaknak a zenéit, és zenészeit. 

Retro délután: Dénes Tamás vezetésével hallható a műsor, hétfőtől péntekig 16:00-18:00-ig, mintegy 2 órában. A műsort a legek jellemzik, hisz a legnagyobb legendák legnagyobb dalai hallhatóak: Elton John, Elvis Presley, Michael Jackson, az ABBA, vagy a hazai előadók közül Kovács Kati, a Neoton, és sokan mások is. 

Retro éjjel: Hogy éjjel se kelljen lemondani a legnagyobb slágerekről, várja a hallgatókat a Retro éjjel műsora, 22:00-05:00-ig, a legnagyobb slágerekkel, hírekkel, információkkal, Nyerges Izabella és Klamacsek Krisztián műsorvezetőkkel. 

6-tól 9-ig 60-tól 90-ig: Ahogy neve is mutatja, a műsort 18-21 óra között adják, és bár a műsor fő vezérfonala a 60-as évek legjobb zenéi, legnagyobb előadói, és a korszak zenei hírei, pletykái, de egyben interaktív kívánságműsor is, ahol a hallgatók kérhetik kedvenc zenéiket a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évekből, kissé kitolva a repertoárt.A műsorvezetők Dénes Tamás, vasárnap pedig Klamacsek Attila. 

A sztársáv:

Hétfőtől csütörtökig, este 21:00 és 22:00 között hallgatható Várkonyi Attila beszélgetős, zenés műsorában a magyar zenei élet legnagyobbjait szólítja meg a stúdióban, ahol életútjukról, munkásságukról, zenéikről beszélgetnek a műsorvezetővel, miközben olyan korabeli dalok is felcsendülnek, amik valamilyen szálon kapcsolódnak, kötődnek a meghívott személyéhez. 

Hétvégén átalakul a műsorrend, kívánságműsorok, mixek, és rengeteg zene várja a hallgatókat. 

Retro partypénteken, és szombaton, este 21:00-tól éjfélig játszák a talpalávalót Dj Dominique műsorában, ahol a 60-as, 70-es, 80-as évek legjobb tánczenéi szólalnak meg, mixek formájában, és hozzák vissza a korabeli, hamisítatlan disco hangulatot! 

Retro víkend: Nyerges Izabella, és Klamacsek Krisztián műsora szombaton, és vasárnap hallható reggel 06:00-tól, 10:00-ig, a 60-as, 70-es, 80-as évek legnagyobb zenéihez a korszak legnagyobb zenei hírei, pletykái adják a műsor igazi hangulatát, és teszik szórakoztatóvá. 

Három kívánság: Azt hiszem, Dévényi Tibort, mindenki Tibi bácsiját nem kell bemutatnom, ahogy az évtizedek óta megújuló kívánságműsorait sem. Az ő neve fémjelzi a minőségi szórakoztatást a hazai kívánságműsorok széles repertoárjában.
A mintegy 15 évig, a Magyart Televízióban bemutatott Három kívánság most folytatódik a Retro Rádión! 

Társ rádiók:

  • Rádió 1
  • Gong Rádió
  • Karc FM
  • Part FM

A rádiót a RadioFactory Kft. üzemelteti.
Hivatalos címük: 1016 Budapest Hegyalja út 7-13.
Levelezési címük: 1016 Budapest Hegyalja út 7-13.

Weboldal: https://retroradio.hu
E-mail cím: info@retroradio.hu
Telefonszám: 0620/22/22/122
Elérhető az új Budapesti Frekvencia reklámvideó a YouTube-on.

Retro Rádió
 Buster Poindexter - Hit The Road Jack

Legutóbb játszott

 •   Buster Poindexter - Hit The Road Jack
 •   Varga Viktor - Szőkével Álmodtam
 •   Desireless - Voyage Voyage
 •   Chris Rea - Auberge
 •   TNT - Kicsi Gesztenye
 •   Minden idok legnagyobb slagerei!
 •   Kft - Siker, Pénz, Csillogás
 •   Minden idok legnagyobb slagerei!
 •   Zanzibár - Szerelemről Szó Sem Volt
 •   Keresztes Ildikó - Nem A Miénk Az Ég

Más rádiót hallgatnál?

Értékeld a rádiót!
[Értékelés: 78 Átlag: 4.7]

9 thoughts on “Retro rádió”

 1. Szabó Judit

  Imádom az adást a nap minden percében, de amióta Bocskorra váltottak nagyon kevés a zene és egyre több az érdektelen “duma” …. ha lehetne egy picit a több zene irányába menni, az nagyon jó lenne. Egyébbként ezt sokan gondoljuk így, nem a Bocsit akartam bántani.

  1. Bálványossy Endre

   Kedves Judit. A reggeli műsor inkább magazin, ezért a beszéd egyik lételeme. A Jó ebben, hogy tele humorral és vidámsággal.

  2. Ille László

   Én amikor a dadogós, beszédhibás embert hallom átkapcsolok, mert rádióban az én fülemnek elég zavaró.
   Nem a személlyel van a gondom, mindössze szerintem nem rádióba való.

  3. Damsits Lászlóné

   Várkonyi Attila műsorát hallgatjuk most is, ahogy szinte minden vasárnap. Most Flipper Öcsiról szól a megemlékezés. Soha nem az a zene szól a szünetekben, akiről a műsor szól. Most pl. Cheri Cheri Lady. Miért nem Öcsi dalai szólnak? De ez így van minden alkalommal.

 2. Lovas Gusztáv

  Tisztelt Retro Rádió!
  Tetszik a műsoruk, leszámítva egyes műsor vezetők önfényezését amit túlzónak találok. Bízzák a hallgatóságukra és vezetőségükre a saját munkájuk értékelését. Ha a rádió tudatosan bíztatja a műsor vezetőit mert így népszerűbb a műsoruk úgy elnézést kérek! Ha másoknak nem tűnt fel a dolog akkor a hiba bennem van. Régen nem volt divat de változnak az ídök.
  Tisztelettel egy hallgatójuk, Lovas Gusztáv

 3. Sziasztok, én Bécsben lakom és egész nap a Retro rádiót hallgatom,de nem lehetne, hogy egy számot ne 3-4 alkalommal adjátok le, mondjuk egy héten egyszer is elég lenne, annyi jó zene van még.Söt, az ember tudja már, hogy a következö szám melyik lesz…

 4. Fergeteg party: Borzasztó ez a műsor.. Dj Dominique egy öntelt senki. Jó lenne ha tanulna Pl. B.Tóth Lászlótól. Siófokon a nagy beharangozott party egy nagy nulla volt. Csak a nyálas szájú duma, más semmi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.